Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, promite să interzică ambarcațiunile motorizate pe Tarnița: „Acum se lucrează la Hotărârea de Guvern”

Telenovela Tarnița pare să se apropie de sfârșit, în condițiile în care Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost convins de Adrian Dohotaru să interzică ambarcațiunile motorizate pe lacurile Tarnița și Beliș. 

Ultima piesă de puzzle va fi adăugată după ce HG 665 din 2008 va fi modificată de oamenii lui Cuc. Mai exact, Tarnița și Beliș vor fi scoase de pe lista apelor navigabile. Anunțul a fost făcut de Dohotaru pe pagina sa de Facebook. Într-o filmare în care apare alături de ministrul Cuc, Dohotaru a anunțat că problema e ca și rezolvată: „Sunt alături de ministrul Cuc și am luat o hotărâre importantă, să nu mai avem ambarcațiuni motorizate pe Tarnița și Beliș. De pe HG din 2008 de pe anexă vor fi scoase lacurile Tarnița și Beliș-Fântânele”.

”Astăzi lucrăm la HG pentru a scoate cele două lacuri, e o sursă de apă potabilă, oamenii au dreptul să trăiască sănătos, trebuie luate măsurile care se impun, vom scoate cele două lacuri din HG din 2008”, a declarat și ministrul Cuc.

 


Adauga comentariu