Ministrul Sănătății nu se teme de infectare cu COVID 19 în plimbările din campania electorală: „În toată această țară ar trebui să ne simțim fiecare în siguranță dacă respectăm niște reguli”

Prezent astăzi la Cluj-Napoca, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că fiecare dintre noi ar trebui să ne simțim în siguranță dacă respectăm niște reguli privind prevenirea infectării cu COVID 19. Ministrul a făcut această afirmație în condițiile în care și el este candidat din partea PNL Vaslui pentru Camera Deputaților. Tătaru a fost întrebat de jurnaliștii din Cluj, în cadrul unei conferințe de presă, dacă nu se teme să se plimbe prin diverse localități în campania electorală.

„Am fost la Sibiu, am fost la Alba, cred că în toată această țară ar trebui să ne simțim fiecare în siguranță dacă respectăm niște reguli. În condițiile în care trăim o pandemie, cred orice campanie electorală arată altfel și ar trebui să ne gândim mai mult la partea medicală din campanie decât la cea politică. Iar în contextul în care sunt un profesionist, rămân un profesionist pe toată această pandemie, inclusiv dacă sunt în campanie sau nu”, a declarat Tătaru.

sursa foto: bizbrasov.ro

Adauga comentariu