Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Deva și Suceava ar putea aduce teste pentru a fi lucrate la Cluj. Capacitatea este de 1000 de teste pe zi

Conducerea Ministerului Sănătății consideră că județul Cluj și implicit Cluj-Napoca sunt un exemplu de bune practici în ceea ce privește gestionarea situației COVID atât la nivel de spitale cât și la nivel de administrație publică locală.

„Clujul este un exemplu de bună practică. Am vrut să văd fiecare management și să mi se prezinte problemele. Față de multe alte orașe, așez Clujul undeva sus atât ca activitate medicală cât și ca implicare a administrației locale. Din toate discuțiile pe care le-am avut, există capacitate de testare, de tratament și aștept ca orice sesizare să îmi ajungă la Minister, să pot completa orice deficiență și necesitate”, a declarat astăzi, la Cluj, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

Acesta a mai precizat că alte orașe ar putea apela la spitalele din Cluj pentru realizarea testelor COVID.

„La Cluj este o capacitate de 1000 de testări pe zi și poate asigura testarea și pentru localități din jur. Am vorbit pentru Deva și Suceava să aducă teste pentru a putea fi lucrate la Cluj”, a spus Tătaru.

Adauga comentariu