Ministrul Nelu Tataru, „pe ascuns” la Cluj. Presa locala, lasata de izbeliste, ca de obicei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost ieri in vizita in judetul Cluj. A participat la mai multe intalniri cu conducerea autoritatilor locale, dar vizita sa nu a fost anuntata si presei locale. Nu este prima data cand oficialii de la Bucuresti vin in vizita in judet fara sa anunte din timp si autoritatile si presa locala.

Vizita lui Nelu Tataru la Cluj a avut loc „pe ascuns”. Prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean spune ca a aflat despre vizită doar în momentul în care a Tataru a aterizat la Cluj. De asemenea, presa locala a aflat despre deplasarea ministrului la Cluj de la colegii din presa centrala.

„Eu am aflat de vizita d-lui ministru în momentul în care a aterizat la Cluj. Colegii vostri din presa erau mai informati decat mine in acest sens. Deci nu aveam cum sa vă comunic ceva de care nu stiam”, a precizat Mircea Abrudean, pentru presa locala.

Nelu Tataru a vizitat Directia de Sanatate Publica, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Primaria Cluj-Napoca.

„Dl ministru a dorit să facă o vizită tehnica de lucru la DSP pt a evalua modul de desfășurare a activității. Nu ii stabilesc eu agenda și nici modalitatea de comunicare. A mai fost la TM si BV. Am făcut o vizită împreună la SCBI in care a mulțumit personalului medical pt implicare și pt profesionalism. De asemenea, a dorit să afle dacă sunt solicitări către Minister din partea spitalelor”, a declarat Mircea Abrudean.

Primarul Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii din cadrul intalnirii plus urmatorul mesaj:

„Întâlnire de lucru cu dl. Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății

Am avut plăcerea, împreună cu dl. Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj și cu dl. Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, să discutăm cu dl ministru Tătaru aspecte actuale privind sănătatea publică și gestionarea epidemiei COVID-19 în județul Cluj și în județele învecinate.

În special am discutat problema locurilor pentru terapie intensivă destinate pacienților care provin din alte județe. În acest moment situația este sub control și prin parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii - România o vom avea și în viitor.

De asemenea, am discutat despre condițiile în care va începe anul școlar, obiectivul nostru fiind acela de a avea elevii la școală, în condiții de siguranță, conform legii”

Adauga comentariu