Miniștrii s-au vaccinat, la noi e stricată „Platforma”. Că așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu... mare noroc n-are!

Astăzi, miercuri, zi mare. Membrii Guvernului s-au vaccinat împotriva COVID-19. Al naibii platformă informatică de programare, cât de bine a funcționat pentru ei și cum se blochează ea când dă de popor. Pun pariu că și parlamentarii s-au vaccinat deja. Ba chiar și funcționarii, ăia speciali, fără de care parlamentarii nu știu ce s-ar face, au terminat cu vaccinarea. Ei sunt importanți, nu noi, plebea. Păi da, că cine să ne mai amețească de cap cu reforme, cine să mai dea legi proaste, cine să mai colecteze șpaga dacă nu ei? Că doar nu noi, că noi avem prioritate doar la vot. Nu știu cum se face, dar indiferent ce organizează politicienii și guvernanții, funcționează „brici” pentru ei și de la foarte prost în sus pentru noi. Cu o singură excepție: scrutinul electoral! Acolo... totul pentru țară, totul pentru popor! Mai țineți minte cum s-au dat ei peste cap să organizeze alegerile, să ne creeze condiții să-i votăm? Orice numai să-i votăm. Care pandemie? Ce scenariu roșu? Nici un lockdown! Nici o amânare! Totul a mers cum nu se poate mai bine. Nici un blocaj, nicăieri.

Membrii Guvernului s-au vaccinat. Și ce credeți, ce-au făcut ei după ce s-au vaccinat? Au ieșit la declarații. Să se dea exemple pentru țară și popor.

Dan Barna: „Pentru ca România să reintre într-o logică firească şi într-o logică de sănătate publică, le recomand tuturor celor care ne urmăresc să se înscrie, să meargă să se vaccineze. Este singura cale prin care putem, sperăm noi, anul acesta, să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm într-o logică firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, vaccinul este necesar. Tuturor vă recomand: mergeți să vă vaccinați”.

Păi, m-aș înscrie să mă vaccinez, măi musiu Barna, dar nu pot că-i stricată „Platforma” vieții.

Kelemen Hunor: „Așa cum am promis, astăzi am venit eu la vaccinare când mi-a venit rândul. Sunt convins că prin vaccinare putem depăși această etapă a pandemiei și încet, încet putem să revenim la viața noastră normală. De aceea le recomand și eu tuturor să se înscrie și să meargă la vaccinare”.

Ioi istenem, Hunor ur! Văd că ești om de cuvânt, ca tot udemeristul serios. Ai promis că te vaccinezi, te-ai vaccinat. No, Hunor baci, io încerc, da’ nu pot să promit că nu merge „Platforma”. Aia care la tine a mers ca să te poți ține de cuvânt. Lasă, bine că ți-a revenit ție viața la normal. Și încă repede. La noi mai încet, încet cum bine spuneai. Atât de încet încât stăm de-a dreptul.

Lucian Bode: „M-am vaccinat, având un sentiment de încredere, încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun. Încredere în știință, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie. Încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâștiga dreptul la o viață normală, la viața pe care o aveam înainte de această pandemie. Sigur că decizia de a se vaccina aparține fiecărui cetățean, însă de numărul celor care se vor vaccina depinde foarte mult dacă revenirea la normalitate va fi una rapidă în curând sau va fi una mai lentă. Îi îndemn pe toți românii să se vaccineze...”.

Alt deștept. Ne-a împărtășit el din experiența vaccinării lui. Auziți la el: l-a încercat sentimentul încrederii „că suntem pe drumul cel bun”. Păi mata te-ai vaccinat că erai pe un drum cu prioritate, pe când noi suntem pe unul înfundat. Că, nu știu cum, tocmai la noi s-a gripat „Platforma”. Sigur că decizia de a se vaccina, cum înțelept ați preciazat domnule ministru, aparține fiecărui cetățean, dar putem noi să tot luăm decizia de a ne vaccina, că nu putem. Degeaba ne scremem noi, că „Platforma” asta nu-i decât o glumă proastă . Tot nevaccinați rămânem.

Că deh, așa-i în viață: cine are noroc are, cine nu... mare noroc n-are!

Adauga comentariu