Mini-crater pe strada Agricultorilor. Primăria dă cu bâta în baltă, la propriu, când vine vorba de lucrări de reabilitare a infrastructurii

Calitatea străzilor din cartierul Mănăștur, modernizate relativ recent, lasă tot mai mult de dorit. Primăria investește milioane de lei în reparații, dar ne plimbăm tot prin gropi.

Pe strada Agricultorilor a ”răsărit” o groapă în trotuarul asfaltat în urmă cu aproximativ trei ani, în care șoferii își distrug roțile când parchează, iar pietonii riscă să își rupă pantofii - în cel mai bun caz - ori să își luxeze piciorul. Mini-craterul este ignorat de către autoritățile locale.

”Vă atașez o fotografie privind modul în care se efectuează lucrările în frumosul nostru oraș. Lucrarea are 3 ani maxim”, i-a scris Cosmin M. viceprimarului Dan Tarcea pe rețeaua de socializare. Sesizarea cetățeanului nu a primit nici un răspuns.

groapa agricultorilor

Aspectul întregii străzi denotă faptul că lucrarea de modernizare s-a făcut superficial. În afară de faptul că o bucată destul de mare din asfalt este surpată, drumul e plin de fisuri și denivelări.

Se pare că angajații Primăriei mai mult strică decât repară pentru că străzile din municipiu se deteriorează tot mai mult, și se înmulțesc gropile în zone în care municipalitatea a cheltuit sume exorbitante ca să asfalteze.

 

 

 

Sursă foto: Facebook

Comentarii

luca

30.09.2017 13:48

mai deranjant e faptul ca au lucrat acuma recent pe str. grigore alexandrescu ( cred ca au bagat fibra optica subteran) si ieri, dupa ce au turnat asfalt acum 2-3 zile, ce crezi ca faceau? spargeau din nou astfaltul, in dreptul unei guri de canalizare. 

dobre ioan

02.10.2017 08:50

interesanta reclamatie.adica avem un trotuar, pe unde ar trebui sa circule pietonii, carucioare, copii pe biciclete, si avem o groapa datorata probabil si masinilor care parcheaza pe acel trotuar.poate ca lucrarea respectiva nu a fost facuta la cele mai inalte standarde, insa sigur nu se strica asa repede acel trotuar daca pe acolo circulau doar cei ce trebuiau sa circule."Pe strada Agricultorilor a ”răsărit” o groapă în trotuarul asfaltat în urmă cu aproximativ trei ani, în care șoferii își distrug roțile când parchează" - aceasta fraza spune tot. Poate ar trebui ca primaria sa dea amenzi celor care parcheaza pe trotuar si il distrug prin acest obicei. 

Adauga comentariu