Mii de oameni au ieșit în stradă în Elveția pentru a cere interzicerea tehnologiei 5G! La Cluj-Napoca, locuitorii orașului vor fi COBAI pentru că așa a DECIS conducătorul suprem Emil Boc

Emil Boc e disperat să aibă 5G la Cluj-Napoca: „Nu putem aștepta până în 2028 să vedem dacă e dăunător, sau nu, pentru sănătate”. O poziție extrem de dubioasă a primarului, care peste noapte e mai expert în tehnologii inovatoare ca Elon Musk. 

Coreea de Sud a fost prima țară care a introdus oficial tehnologia 5G, urmată de Elveția. Astfel, mii de oameni au ieșit în stradă în Berna pentru a cere guvernului interzicerea tehnologiei 5G, în condițiile în care tot mai mulți oameni sunt convinși că provoacă mai multe boli grave precum cancerul. Elvețienii au dovedit că le pasă de oameni și au înființat o comisie specială care să evalueze riscurile noii tehnologii și a promis că va publica un raport în acest sens până la finele anului.

La Cluj-Napoca, orașul unde tătuca Boc face doar ce vrea el fără să se consulte cu cetățenii, această tehnologie va fi implementată în viitorul apropiat. Asta, în condițiile în care nimeni nu poate spune cu certitudine că 5G e o tehnologie sigură, safe. 

„Sper ca Guvernul să opereze cât mai repede cu putință acest lucru (n.r. implementarea tehnologiei 5G). La Cluj, la Florești, a fost primul loc unde s-a testat 5G, se știu dificultățile, atâta timp cât gradul de radiații, așa cum a fost măsurat, e sub cel permis de lege, a aștepta să vedem dacă în 2028 va avea sau nu un impact pentru sănătate, așa cum spun unii, cred că e greu de așteptat. Dacă nu ne mișcăm repede... Asia și America se mișcă deja foarte repede, dacă noi în Europa vom sta să filosofăm mai mulți ani vom pierde competiția cu viitorul”, a declarat primarul.

Foto: www.swissinfo.ch

 

 


Adauga comentariu