Mihnea Iuoras renunta la functia de subprefect pentru vicepresedintia PNL Cluj

Subprefectul Mihnea Remus Iuoras a anuntat in urma cu cateva momente ca demisioneaza din functia de subprefect al judetului Cluj. Senatorul PNL Marius Nicoara a declarat pentru Ziar de Cluj ca acesta este vizat pentru functia de vicepresedinte PNL Cluj.

Iouras a declarat intr-un comunicat de presa ca demisioneaza pentru ca “am promis liderilor fostei Uniuni Social Liberale de la nivelul judetului Cluj ca voi ocupa aceasta functie pana dupa alegerile europarlamentare, pentru a asigura desfasurarea acestora in cele mai bune conditii”.

“Consider ca mi-am indeplinit cu profesionalism si aceasta ultima sarcina de serviciu”, declara Iuoras.

Un alt motiv invocat este declaratia premierului Ponta, care ii ameninta cu demiterea pe membrii PNL din toate functiile ocupate in administratia centrala si locala.

“Consider, in aceste conditii, ca e normal, firesc si onest sa parasesc aceasta functie”, precizeaza fostul subprefect al Clujului.

Mihnea Iuoras a lasat la finalul comunicatul adevaratul motiv al demisiei sale, faptul ca a fost solicitat de catre senatorul Marius Nicoara sa se alature “noii echipe de conducere a PNL Cluj, pentru a reconstrui miscarea liberal clujeana grav afectata, din pacate, in ultimele zile, de evenimente pe care le stim cu totii”.

“Mihnea Iuoras este luat in calcul de mine sa fie vicepresedinte al PNL Cluj. Pentru functia de presedinte, ca si pentru soarta lui Ioan Petran (presedintele PNL Cluj-Napoca - n.red.) in partid, se va decide la Bucuresti”, a declarat Nicoara, pentru Ziar de Cluj.

Mihnea Iuoras are 34 de ani, a fost vicepresedinte la nivel national in cadrul Organizatiei de Tineret a PNL si subsecretar de stat si vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor. O alta functie pe care acesta a ocupat-o in PNL a fost cea de vicepresedinte al Curtii de Onoare si Arbitral a partidului. Iuoras a fost nevoit sa demisioneze din PNL in momentul numirii sale ca subprefect. 

Foto: Facebook

Adauga comentariu