Mihaiela, piscotara mea

Comentarii

Gelsomina

24.04.2015 17:22

Oare cand vor ancheta DNA anagajarile de la primarie. Alea telefonate si aranjate de Madru la ordinul ”calugaritelor” din primarie !

vasile

24.04.2015 19:58

Fii te rog mai clar, cine sunt ,,calugaritele''? Ca Madru actioneaza doar la ordin, ca nu are tata nici mama si ca pentru el legea depinde din ce unghi o priveste, adica daca respectivul e sau nu pilos, o stim cu totii!

Calin Macarie

26.04.2015 21:26

@vasile: Calugaritele sunt gratiile din jurul Stefaniei - Aurora, Alina, Iulia, Raluca, Mihaelele, Corina si Mitica Bobina !

alice

24.04.2015 21:07

Cordos e copil mic la gradinita in privinta spagilor  si a faptelor de coruptie. Clujul va demonstra care are demnitate doar atunci cand vor fi inhatati rechinii coruptiei BOC Emilau, tontu impostor si dragul lui  fin TISE PAUNEL ALIN, care trebuia saltat demult  de DNA, odata cu Bica, nu lasat sa-si faca blocuri de 12 etaje in biricul targului... Deh,  nimeni nu-l intreaba nici pe Boc , nici pe natarau zglobiu,  Tise nimic. Alo DNA: de unde au nenorocitii care au prdatat banul public precum curvele, niste sfertodocsi si papagali,  bani de vile, palate si blocuri. Ei si interpusii desigur.

nicu

25.04.2015 07:52

Dar producorii DNA nu stiu oare de sutele de spagi pe care d-na dr Andreica de la Pediatrie le-a luat in schimbul rezolvarii dosarelor de handicap pentru copii, pentru ca mamele lor sa-si prelungeasca indemnizatiile de ingrijire a copilului? E vorba de sute de dosare aranjate. Nu pot sa cred ca nimeni nu stie. Pe dansa cine o protejeaza? Acolo e vorba de foarte multi bani scrursi din bugetul statului ( adica din banii nostri, ai tuturor) si n-am vazut inca pe nimeni anchetat pentru asta. Si nu e vorba doar de trafic de influenta colo, ci de fals, uz de fals si inselaciune. A fost cineva curios sa verifice cati copii pana in 2-3 ani au fost declarati ca avand handicap au fost inregistrati in Cluj in ultimii ani? 

Ion Iliescu

25.04.2015 10:52

Lasandu-i la o parte putin pe Cordos si nevasta-sa, ce m-a socat pe mine e ca cineva poate da mita ca sa fie... profesor suplinitor! Nu titular, ci SUPLINITOR! Mi se pare incredibil sa dai mita ca sa obtii un post platit infect, din care abia iti poti duce traiul de pe o zi pe alta si din care poti oricum zbura in orice moment, cand se intoarce titularul lui.

vasile

27.04.2015 08:34

Asta arata la ce grad de disperare au adus populatia tarii politicienii corupti! Ei sa invarta milioane de euro din spagi iar tinerii sa cerseasca un loc de munca mizerabil! Daca nu ar exista cerere, fii sigur ca nici ei nu ar pretinde spaga!

Martina Luca

25.04.2015 17:59

Rusine pt acest articol!! Toti sunteti buni la comentarii dar in schimb nu stiti adevarul!!!daca domnul senator ( care e un adevarat domn ) facea trafic de influenta , la ora aceasta  era milionar in euro, nu avea rate la banca, nu pierdea apartamentul din Cluj, termina casa din Feleac ... Casa ce e in constructii de 10 ani (costurile constructiilor fiind suportate si de fiul dansului) ... 

Mircea Badea

26.04.2015 11:00

O, manca-ne-ai cacatu'!Asta o fost cel mai cinstit dintre ardeleni.Cine esti curva proasta, fiica-sa poate?

ANA LAZAR

27.04.2015 21:16

Oare chiar asa sa fie?curat ca lacrima , de unde ne este foc nu iese fum 

Florian Kirschner

27.04.2015 12:09

Daca inteleg bine spuneti ca domnu senator et comp. nu traficau influenta, nu luau spaga din convingere ci de nevoie, saracu...  Pai sa-l iertam atunci...  V-as spune sa va fie dv. rusine pentru ca indrazniti sa sustineti un astfel de personaj de-a dreptul odios, dar sunt sigur ca n-ati intelege nimic...

iana

27.04.2015 18:12

Citind doar titlul, credeam ca va referiti la jigodia de Mihaela Rus, alta spagara si invartita fara caracter... Sper sa ii vina si ei randul, acum ca se lasa de publicitate si se profileaza pe imobiliare!

Adauga comentariu