Mihai Szeplekan, cel mai tanar consilier judetean

Portret de consilier este o serie de articole menite sa ii ajute pe clujeni sa ii cunoasca mai bine pe alesii judeteni, cei care le decid soarta in urmatorii ani. Penelistul Mihai Szeplekan se afla la al doilea mandat de consilier judetean, o ascensiune fireasca, spune el, dupa 13 ani de politica. Absolvent de Drept si Zootehnie, Szeplekan ofera asistenta juridica si consiliaza mai multi primari din judet. Pe viitor, isi propune o candidatura la Primaria Cluj-Napoca sau pentru o functie de deputat. Cat despre proiectele sustinute ca si consilier, tanarul spune ca militeaza pentru ca oamenii din judet sa traiasca in conditii de normalitate pentru anul 2013.
“La 25 de ani am fost cel mai tanar consilier judetean din istoria Consiliului. A fost o ascensiune normala, am intrat in politica in urma cu 13 ani, din organizatiile studentesti am ajuns la seniori si asta era urmatoarea treapta. Am umblat foarte mult in judet si stiu care sunt problemele oamenilor”, a spus consilierul.
Proiectele lui pentru Cluj sunt cele ale partidului liberal, cele ale presedintelui CJ, Horea Uioreanu.
“Eu ce simt zic, iar ce zic fac. Sunt un om dintr-un sistem, voi sustine proiectele si ma voi bate pentru ce au oamenii nevoie – asfaltarile drumurilor, apa, canalizare – lucruri de normalitate in 2013. De asemenea, luptam si pentru locuri de munca, sa aducem cat mai multi investitori”, a spus Szeplekan.
In declaratia de avere publicata se arata ca Szeplekan are un apartament in Cluj-Napoca si ca realizat  venituri in 2011 din indemnizatia de consilier judetean (primul mandat), in valoare de 8.148 de lei, si din servicii de asistenta juridica la primariile Taga, Sanpaul si Sanmartin de peste 15.000 de lei.

Adauga comentariu