Mihai Seplecan a devenit in sfarsit vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj

In sedinta de astazi a Consiliului Judetean Cluj Mihai Seplecan  a fost singura propuenere pentru functia  de vicepresedinte ramasa vacanta in urma demisiei lui Ioan Oleleu. Se pare ca cea de-a patra oara a fost cu noroc pentru junele liberal, deoarece PSD-ul a renuntat sa mai lupte si nu a anuntat nici un contracandidat pentru Seplecan.

Pentru a-l sustine pe Mihai Seplecan in incercarea sa de a ajunge vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, la sedinta au fost  prezenti si senatorul Marius Nicoara, dar si europarlamentarul Daniel Buda. Pe langa acestia, in sala de sedinte au participat mai multi sustinatori si fani ai lui Mihai Seplecan,  precum si numerosi membri de partid ai PNL.

Pentru a-si putea indeplini visul, si anume  de a fi presedinte plin al Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan va mai trebui sa astepte urmatoarea sedinta ordinara a CJ Clluj, cea din luna iunie, deoarece noul presedinte va fi ales prin vot direct din randurile consilierilor, potrivit noii legi electorale care a intrat in vigoare incepand de azi. Mihai Seplecan a ajuns vicepresedinte cu 21 voturi pentru, 8 voturi impotriva si 5 voturi nule.

 

"Conform ordonatei publicate in Monitorul Oficial, se va alege presedintele din randul consilierilor judeteni. Nu va mai fi vicepresedinte cu atributii de presedinte interimar. Pentru a  respecta legea si ca sa nu mai fie probleme si sa fim contestati, la urmatoarea sedinta din luna iunie voi candida la functia de presedinte. Vakar Istvan va ocupa functia actuala si anume cea de vicepresedinte cu atributii de presedinte interimar pana in luna iunie. Nu vreau sa ma arunc, nu vreau sa fortez lucrurile, vreau sa fie totul legal, transparent. Vreau sa mergem in normalitate macar in ultimul an. Ma voi baza si pe voturile UDMR-ului. A fost promisiunea lor ca daca eu ajung pe voturile mele, ceea ce s-a dovedit astazi, UDMR-ul ma va vota si ma va sustine si la functia de presedinte" a declarat Mihai Seplecan.

Comentarii

grup scolar ind...

25.05.2015 16:50

ne bucura ca un elev sudor de-al nostru a ajuns cu functie la cejeu. asta le da sperante tuturor elevilor nostri ca se poate si fara facultate si fara sa cunosti alfabetul. sincer bravo 

Zoli Khan

25.05.2015 18:22

Olariule, ar trebui sa-ti taie Liviu din salariu. Pana acum Ziar a fost cea mai echilibrata publicatie vizavi de acest individ cu coiu lipsa si studii inexistente. Acuma te-ai apucat tu sa-i canti osanale pe cont propriu. Sau poate ai o intelegere separata cu minunea alfabetizarii romanesti?

gogu

03.06.2015 13:30

Era si pacat ca in frumosul si aglomeratul nostru oras sa ramana Boc singurul idiot/turnator/utc-ist, conducator. Uni-coiul ne lipsea.  Avem ce meritam...

zoro

08.06.2015 10:35

Unde s-a ajuns! Un judet cu atat de multe personalitati in toate domeniile sa fie condus de un ,,nimeni,, , carator de genti

Adauga comentariu