Mihai Seplecan a devenit imaginea unui magazin de moda pentru barbati

Mihai Seplecan, presedintele Consiliului Judetean Cluj nu inceteaza sa uimeasca. Dupa ce saptamana trecuta anunta ca va juca rolul principal intr-un film, acum a devenit si imaginea unui magazin de moda  pentru barbati.

Cei de la Marsay, care nu fac decat costume la comanda, l-au contactat pe tanarul presedinte de judet pentru ca, spune el, “m-au vazut in foarte multe ziare si si-au dat seama ca imi place sa ma imbrac la costum”. Asa ca i-au propus, de curand, sa fie imaginea magazinului din Cluj-Napoca ce creeaza tinute personalizate si ofera consultanta personala in moda.

“M-au intrebat daca doresc sa colaborez cu ei si am acceptat. De acum inainte, ei ma vor imbraca pentru sedintele de Consiliu Judetean si pentru emisiuni. Voi aparea purtand costumele, camasile, cravatele si batistele lor pe bannere, pliante, dar si in on-line”, a marturisit Mihai Seplecan pentru Ziar de Cluj.

Acesta spune ca nu este remunerat pentru aceasta colaborare, dar ca va putea pastra hainele care vor fi facute pentru el.

“Deja a fost data comanda pentru prima serie de costume”, a mai spus Seplecan.

Marsay a luat nastere in anul 2012, cand omul de afaceri Vasile Damian a facut echipa cu  Alex Tudoroiu, un tanar antreprenor cu o experienta in moda pentru barbati.

Comentarii

dan pavel

18.06.2015 16:44

tariceanu 2. chiar un manechin ne mai lipsea. suntem completi.

Sorin

18.06.2015 20:31

Cica e in tratatative pentru o firma concurenta Durex care vrea sa arate la ce se expun barbatii daca li se rupe ”caciulita”. Ce rateuri ii asteapta !!!

Marc Vasile

19.06.2015 02:34

proverb chinezesc: "O MAIMUTA IMBRACATA IN MATASE........TOT MAIMUTA RAMANE!"

Adauga comentariu