Mihai Seplecan, ales președintele Organizației Județene Cluj a Partidului Verde

Partidul Verde anunță înființarea Organizației Județene Cluj a Partidului Verde, al cărui Președintele (la nivel național) este actorul de teatru și de film și realizatorul de emisiuni de televiziune Florin Călinescu. Partidului Verde care este membru al Partidului Verde European (Verzii Europeni).

La Organizația Județeană Cluj a Partidului Verde au aderat cele 35 organizații comunale, membrii și conducerea demisionarilor din Partidul Ecologist Român.

Conducerea Organizației Județeane Cluj a Partidului Verde care este formată din: Președinte: Mihai Seplecan, fost președinte al Consiliului Județean Cluj, Secretar General: Bogdan Gârbovan, fost militar în armata franceză (Corp Legiunea Străină), timp de 20 de ani, și fost sportiv de performanță.

Conducerea Organizației Municipale Cluj-Napoca a Partidului Verde care este formată din: Președinte: Raul Gadola, om de afaceri, Secretar General: Bogdan Costea, fost Director al Gărzii de Mediu Cluj și fost Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj.

Din cele două birouri executive (județean și municipal) fac parte: foști sportivi, doctori, avocați, tineri ecologiști, pe care îi vom prezenta cu proxima ocazie.

”Așteptăm ca în perioada următoare să ni se alăture tot mai mulți tineri și persoane care nu s-au implicat până acum în politică, lansând invitația către cei care simt că se identifică cu valorile noastre și care doresc o transformare a Municipiului Cluj-Napoca într-un oraș verde să ni se alăture (https://www.partidulverde.ro/adeziune). Până la finalul lunii vom definitiva candidaturile pentru funcția de primar al mun. Cluj-Napoca, pentru cea de Președinte al Consiliului Județean Cluj, pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean Cluj. În acest moment, Partidul Verde are constituite 35 de organizații la nivel județean. Obiectivul nostru constă în stabilirea candidaților pentru fiecare comună din județul Cluj, pentru Municipiul Cluj-Napoca, pentru județul Cluj, cu scopul de a ocupa cât mai multe funcții de consilieri locali, consilieri județeni, primari și viceprimari”, transmite Partidul Verde.

Partidul Verde promovează un oraș și un județ VERDE, curat, încurajând colectarea selectivă a deșeurilor, oprirea defirșărilor masive, înființarea de parcuri și spații verzi, diminuarea poluării, sprijinirea sectorului agricol şi a fermierilor și promovarea agriculturii ecologice, promovarea tehnologiilor verzi, non-poluante şi a surselor regenerabile
de energie, promovarea protecției animalelor și combaterea cruzimii față de acestea, trezirea conștiinței în oameni  și scoaterea în lumină a Adevărului și apărarea acestuia.

Adauga comentariu