Mihai Prodan, jurnalistul toparlan

Aseara, Ziar de Cluj anunta in exclusivitate ca Mitropolitul Andrei este bolnav de COVID, publicatia noastra inregistrand PRIMA si declaratia inaltului prelat.

Mihai Soica si Horea Soica, jurnalisti hoti, s-au servit din exclusivitatea noastra. Unul detine Foaia Transilvana, altul Stiri de Cluj, asa buni frati sunt, ca se concureaza. Sa le fie rusine, nu aveam asteptari de la ei. Horicoaie, tot e bine ca ne-ai furat, fiindca in procesul intentat, o sa mai avem un argument in fata judecatorului, ca sa ii aratam ca esti un hot imputit.

Mult mai atent la nuante, rahatul cu ochelari Mihai Prodan, de la Facturat de Cluj, si-a zis, ca un bun pocait ipocrit ce este: ia sa fur eu stirea si sa o dau pe mine, adica sa mai sun eu o data la Mitropolit ca sa imi dau legitimitate sa fur stirea alora de la Ziar de Cluj. Fiindca asa face un jeg care il preaslaveste pe Dumnezeu la "beserica": ciordeste. 

Ba, cacatilor, noi am citat orice ziar din orasul asta cand n-am fost primii in a livra o informatie. Nu din respect pentru voi, ci din respect pentru meserie.

Cacatilor, va transmit ca e ultima oara cand mai faceti asta. O sa va port in instanta de fiecare data pe toti cei care veti mai indrazni sa ne furati munca. Prodane, cu tine incep primul, luni, hot imputit.

Adauga comentariu