Mihai Lucan, urme de ruj pe guler. MISULE, Iisus e in Ceruri si te vede!

 

Motto:

"Beau, beau

Mi-am inselat iubita

Azi-noapte la hotel

Cu una senorita

Beau, beau

De vina a fost ispita

Am ruj de buze pe camasa 

M-a vazut gagica".

 

Azi noapte, ingerul Gabriel mi-a aparut in vis si mi-a spus: "Liviule, vezi ca iti trimit un mail cu Marele Profesor Mihai Lucan! Vad ca il tot ataci si critici, desi e un om bun si curat", mi-a spus ingerul. Si, minune! Dis de dimineata, de pe adresa gabrielingerashxoxo1977@maicutadomnului.ro am primit un email cu o filmare emotionanta in care marele profesor Mihai Lucan povestea despre patimile pe care este nevoit sa le traiasca datorita controalelor de la Minister si a funiei care se apropie de par, mai ales datorita malversatiunilor teribile la care se deda sulfa de Emanuel Ungureanu, care nu era destul ca era profesor de istorie, acuma a ajuns si deputat.

Si cum stateam eu asa, simtind ca imi curge o lacrima pe obraz de la confesiunea marelui Profesor, ochii imi pica pe gulerul lui Mihai Lucan, guler pe care se lafaia o pata mare de ruj. Si m-a cuprins disperarea si revolta.

Gandul mi-a zburat imediat la Doamna Maria Lucan, sotia Profesorului. Sa fi fost ea care ii lasase ruj pe camasa lui Misu? Nici vorba! Este dovada incontestabila ca Misu Lucan a incalcat monstruos taina casatoriei, dedandu-se la desfrau trupesc si facandu-se vinovat de cel de-al 7 lea pacat pe care Biblia ni-l reaminteste. "Sa nu preacurvesti!".

Maria Lucan, membra a Societatii Femeilor Ortodoxe din Cluj, o Doamna de o frumusete rapitoare, nu s-ar fi dedat la asemenea porcarii, este clar, mai ales ca este total neortodox pentru o ortodoxa ferventa sa foloseasca ruj. Deci, domnule Lucan, unde ati umblat in dimineata zilei de 28 noiembrie 2016? Sau in noaptea de dinainte? Al cui e rujul, domnule Lucan? Sunt atat de furios pe marele Profesor incat am trimis chiar o cerere pe baza legii 544 catre Institutul de Urologie, pentru a afla chiar de la domnul Lucan al cui este rujul. De ce? Fiindca aceasta este o informatie de interes public! Domnul Lucan este un stalp al societatii clujene, un model pentru studenti si tinerimea clujeana, vrem sa stim cu nume si prenume cine este cea care l-a rujat pe guler.

Sa te dedai la varsta senectutii la asemenea trivialitati fizice mi se pare rusinos.

Priviti, dragi clujeni, cat de distinsa si frumoasa e doamna Maria Lucan! Expresia demnitatii si curatiei ortodoxe!

Priviti, dragi clujeni, cum arata insa ipocrizia! Domnul Misu Lucan danseaza cu doamna Maria Lucan la o nunta, dar probabil ca gandul ii e la Iubi.

Caci asa am inteles de la niste asistente de la Institut ca se numeste preopinenta rujata - IUBI.

Asistentele l-au auzit in iarna pe Profesor vorbind la telefon cu Iubi. Se pare ca Iubi era racita si i-a spus lui Misu ca ii curg mucii. La care domnul Lucan i-ar fi raspuns: "Ti-as suge mucii, Iubi, numai sa stiu ca iti trece raceala!"

Pai, e posibil asa ceva, dragi clujeni? Ditamai stalpul societatii clujene sa se dedea la supt de muci si alte jocuri fizice sataniste?

Ba inca altadata, spun asistentele, l-ar fi auzit pe Lucan laudand-o pe Iubi ca s-a facut roscata. Insa daca Misu Lucan s-ar fi oprit cu laudele aici ar fi fost cum ar fi fost. Insa el a continuat: "Auzi, Iubi, si la p... te-ai facut roscata?" INCREDIBIL! Bartolomeu Anania s-ar rasuci in mormant sa stie de aceasta situatie!

De aceea am scris acest text plin de revolta. Fiindca imi pasa. Si fiindca este clar ca domnul Lucan are pe cineva, ALTCINEVA, in aceste momente grele pe care le traverseaza.

Bine, ar mai fi si varianta ca lui Lucan sa ii placa singur sa se rujeze cand e singur, in intimitate-i. Dar nu cred. Ingerul Gabriel nu s-a inselat niciodata.

 

Comentarii

jhony

16.02.2017 08:41

un gunoi penal,daca nu ai cinci sute de milioane nu ai ce cauta la operatie, nici nu te baga in seama, poti sa mori si toate transplanturile intra prin firma lui, ecrosc mizerabil asa sa-i ajute ....

Vasile

16.02.2017 14:14

Și uite așa, un "mare profesor" își termina cariera în ritmuri de cancan... Așa cum sper să-și termine cariera și alte "somități" de teapa lui...
Poate că în sfârșit se va curata sistemul nostru medical de asemenea specimene...

Mihai Lucan

16.02.2017 17:03

sa-mi numeri ouale,Liviule.

Anonim

18.02.2017 16:29

Daca acesta care a comentat sub numele de Mihai Lucan,este chiar inculpatul in persoana,personajul principal din articol nu ma mai mira deloc ceea ce a scris,atat il duce capul.Daca nu e el,e unul care ii suge mucii lui Lucan MAFIOTUL 

Adauga comentariu