Mihai Lucan recunoaste ca a facut avere de la pacientii pe care i-a operat: "Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi, am o clinică privată"

Odata ajuns la Politie, Mihai Lucan a raspuns si la intrebarile legate de suma de 5.000 de Euro care i-a cazut din buzunar in timpul audierilor. Conform digi24, Mihai Lucan a declarat azi ca banii ii tinea intr-un rucsac pe care l-a predat: "Păi de ce să ţin 5.000 de euro în buzunar? Îi aveam într-un rucsac pe care l-am dat anchetatorilor." 

Totodata, medicul Lucan a justificat si existenta unei sume atat de mari: "Am 70 de ani, am operat peste 75.000 de bolnavi, am o clinică privată". 

Tot in aceasta dimineata, Mihai Lucan a fost ironic in momentul in care a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza ca este acuzat de tentativa de omor si a spus: "Să mă anunţaţi atunci când o să îl omor şi pe Papă." Mai multe despre ultimele declaratii ale lui Lucan, cititi in ziar de cluj.

Comentarii

Adrian

01.01.2018 23:40

75.000 de pacienti :))))))) DOCTORUL LUCAN zis si FLASH

Aurelai

03.01.2018 21:33

Mengele a fost mic copil pe langa aceasta bestie. Asemenea bestii misuna prin spitale si prezinta diferite nivele de jegosenie. Ei sunt fara suflet, niste materialisti care vor muri ingropati in bani. Fac de rusine breasla si pe cei care chiar sunt Oameni.Rusine pilosilor care s-au pretat in a ocupa locul altora pe lista. Rusine Arsinel si chiar Stela, care chiar daca nu mai esti, iti vezi pacatele, deoarece erai oripilata cand lumea reclama operatia lui Arsinel! Rusine si Grupului Catena - Fildas (depozit de medicamente), care se foloseste de Arsinel &Co pentru reclame! Este ca si cum ei se roaga ca romanii sa se imbolnaveasca, pentru ca ei sa se umfle cu bani, in frunte cu Anca Vlad (posibila ruda cu unul dintre ei).RUSINE celor din intreg sistemul sanitar care se ocupa de asemenea practici! Intr-un final, veti ajunge cu totii sa platiti si va veti da cu pumnii in cap, de calai ce ati fost! 

Adauga comentariu