Mihai Goțiu, senator USR Cluj: „Am susținut și susțin Legea parteneriatului civil și drepturile tuturor minorităților”. Deputatul Emanuel Ungureanu se ascunde după telefonul mobil

Dis de dimineață, ați aflat prin intermediul nostru cât de ipocriți sunt șefii din conducerea USR Cluj: George Trif și Cătălin Sălăgean, care și-au făcut poze cu steagul simbol al homoseaxualității, dar întrebați, dacă susțin drepturile lesbienelor și gay-ulor la căsătorie, au dat-o pe la Curtici, refuzând să își asume susținerea minorităților sexuale în mod public.

De fapt, USR Cluj este partidul care l-a ostracizat pe membrul său, Octavian Silon, care a criticat susținerea homosexualității de către partid. Halal democrație!

Cel mai bărbat din USR Cluj rămâne și cel mai criticat om de către Ziar de Cluj, senatorul Mihai Goțiu. Goțiu nu face pe el când trebuie să își asume o poziție fățișă într-o chestiune delicată, ci a fost consecvent și de această dată.

„Cred că poziția mea este destul de cunoscută. Am susținut și susțin Legea parteneriatului civil, au fost mai multe forme în Parlament și au fost respinse până acum de majoritatea parlamentară, dar probabil când vor fi reluate sper să treacă. În rest, de asemenea, am spus sunt unul dintre cei care lupt pentru respectarea drepturilor tuturor minorităților, indiferent de ce categorie de minorități vorbim – etnice, religioase, de conștiință etc”, a declarat Mihai Goțiu.

Goțiu merită rubrica Jos Pălăria! Așa se face, aceasta este politica de tip modern în care să îți asumi, neabătut de pericolul pierderii electoratului, un crez. Nu același lucru îl putem spune despre domnul Emanuel Ungureanu, care, în mod suspect, refuză să răspundă la telefoanele Ziar de Cluj. Tare am vrea să știm și punctul de vedere al domniei sale.

sursa foto: qmagazine.ro

Adauga comentariu