Mihai Dunca, ȚEPARUL care dă chirii suspect de ieftine în Cluj. Zeci de persoane, lăsate fără casă și fără bani

Au reapărut chiriile surprinzător de ieftine în Cluj. Țeparii imobiliari își fac din nou simțită prezență, acționând pe site-urile de vânzări/închirieri. Cele mai mari țepe din imobiliare se dau prin „închirierea” apartamentelor.

După Traian Onuc, un alt escroc și-a făcut simțită prezența pe piața imobiliară. Un anume Mihai Dunca dă spre închiriat un apartament pe Bulevardul 21 Decembrie, mobilat și utilat modern, la prețul de 250 de euro, cu precizarea că apartamentul se va închiria doar cu contract înregistrat la ANAF.

Acest anunț este o mare țeapă, pe numele lui Mihai Dunca și pe adresa apartamentului au fost făcute mai multe plângeri. Țeparul are un mesaj formulat pe care îl trimite celor ce solicită detalii despre chirie. Escrocul spune că este plecat din țară cu familia, motiv pentru care cere 100 EURO avans pt închirie. Chiar dacă cere avansul, apartamentul nu poate fi „văzut” până când se întoarce mincinosul în țară.

Zeci de persoane au luat legătura cu țeparul și au primit același răspuns. Unii chiar au trimis avansul și au rămas și fără chirie și fără bani. Pentru a câștiga încredere Mihai Dunca le-a trimis chiriașilor inclusiv poză cu buletinul său, iar după ce primește banii în cont, bineînțeles, nu mai este de găsit. Clujenii au făcut reclamație la poliție, însă au primit un răspuns vag, fără vreo rezolvare.

”Sunt dezamăgită și de răspunsul celor de la poliție. Au spus că la noi în țară nu se poate face nimic în cazul asta. Ca să poată interveni poliția trebuie prins infractorul în acțiune. Adică să avem dovadă cu înșelăciunea dusă la bun sfârșit, mai precis contractul și dovada transferului banilor”, scrie pe grupul Chirie CLUJ-NAPOCA, o femeie care a depus plângere împotriva țeparului.

Situația este alarmantă deoarece tot mai multe persoane cad în capcana prețurilor mici la închirierea sau vânzarea apartamentelor. Ar trebui să ne punem un semn de întrebare când vedem astfel de prețuri în ciuda prețurilor mult mai mari de pe piață.

Ziar de Cluj va reveni cu detalii de la Poliție 

Sursă foto: Facebook/Chirie CLUJ NAPOCA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu