Mihaela Suciu, secretar în cadrul Comisiei pentru învățământ din CL Cluj-Napoca: „Faptul că nu s-au organizat concursuri în ultimii ani a dus la o scăderea a calității managementului în conducerea școlilor”

Comentarii

niculaie

21.09.2016 11:07

Deci doamna Suciu, propulsata de PNL in functie, condamna in mod ipocrit politizarea directorilor in scoli deoarece in actuala formula PSD ar avea mai multe de castigat de pe urma influentei electorale a directorilor!1. Deci din 2008 nu s-au mai organizat concursuri in scoli, cam de cand un guvern PDL (acum ascuns in PNL) a condus tara cativa ani!2. Guvernul ,,tehnocrat'', (care, intre noifie vorba, numai tehnocrat nu este, in adevaratul sens al cuvintelor), si-a aratat din plin incompetenta pana in prezent, si mai ales obedienta fata de cei care conduc din afara tara noastra. Ma indoiesc ca un concurs national va fi curat si transparent, fara ca vreun drac de partid sa-si bage coada!Ar fi curios de aflat cati dintre directorii actuali din scoli au fost propusi de partide si cati si-au castigat ascensiunea prin propriile competente! Dupa aia mai putem reflecta! Pana atunci, indignarea asta a membrilor PNL este doar gargara ieftina care ascunde alte frustrari politice!

lili

21.09.2016 16:42

Ce Director de scoala din Cluj  Napoca   si-a amintit ca la 20 septembrie  s-au implinit 150 de ani de la nasterea poetului nostru ardelean   George Cosbuc?

Adauga comentariu