Mihaela Rus foloseste Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA) pentru a racola clienti la agentia Vitrina. Cand insa clientii ei sunt putin arestati, cum e cazul traficantului Cosmin Muntean si farmacistei Iana Litan, Rus e socata si se da la fund

Din anii '90, s-a straduit mereu sa "ajute". Sa "ajute" firme sa isi faca imagine, sa "ajute" comunitatea. Mihaela Rus, 56 de ani, se apropie insa de pensie si, dupa o indelungata cariera de trafic de influenta in luat conturi de publicitate, azi abia abia respira financiar. S-au dus vremurile din 2008 cand rula 28 de milioane de lei pe an, azi abia daca atinge 10. S-au dus vremurile cand voia sa "atace" piata din Bucuresti, deschizand sediu acolo si autolingandu-se in fund in revistele de specialitate despre cum va face si va drege. In 9 ani, cifra de afaceri i-a scazut de 3 ori si, anul trecut, a avut nevoie sa ia o linie de 300 000 de lei, garantata cu contractele clientilor sai - Savini Due si Blacho Trapez.

 

Extras din decizia Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor VITRINA FELIX MEDIA - S.A. din 19.05.2017:


Actionarii, VITRINA FELIX MEDIA - S.A., cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, str. G. Baritiu nr. 24, jud. Cluj, inmatriculata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/4197/1992, cod unic de inregistrare 2887112:

dna RUS MIHAELA SORINA, cu domiciliul in localitatea Cluj-Napoca, detinand 99,90% actiuni;

dra RUS ALEXANDRA, cu domiciliul in localitatea Cluj-Napoca, detinand 0,10% actiuni.


Actionarii, reprezentand 100% capitalul social, renuntand la indeplinirea formalitatilor cerute de lege si actul constitutiv pentru convocarea prezentei adunari generale,
Sedinta este condusa de dna RUS MIHAELA SORINA, presedinte de sedinta.
Dupa analiza tuturor problemelor inscrise in ordinea de zi, in conformitate cu actul de convocare, au hotarat, cu unanimitate, urmatoarele:
1. Incheierea de catre Societate, in calitate de Imprumutat, cu BRD - Groupe Societe Generale - S.A., in calitate de creditor, a unui contract de credit, pentru contractarea de catre Societate a unui credit in valoare de 300.000 (treisutemii) RON pentru cheltuieli curente ("Contractul de Credit");
2. Incheierea de catre Societate a urmatoarelor contracte de garantie ("Contractele de Garantie") pentru garantarea tuturor obligatiilor rezultate din Contractul de Credit:
(i) Contract de ipoteca asupra tuturor creantelor rezultate din contractele comerciale incheiate cu partenerii BLACHOTRAPEZ - S.R.L., respectiv SAVINI DUE - S.R.L.

 

Momeala AFA 

 

E greu sa mai iesi la vanatoare in jungla la 56 de ani. Asa ca Mihaela Rus si-a propus sa adune vanatul la ea in ograda si sa nu mai vaneze decat antilope, adica doamne implicate in afaceri sau neveste de oameni de afaceri.

Trebuie sa spunem dracului o data si o data: Asociatia Femeilor de Afaceri constituita de Mihaela Rus e o smecherie de PR prin care doamnele din business sau nevestele plictisite ale oamenilor din business se strang laolalta ca sa aiba o ocupatie, transformandu-se in antilope numai bune de vanat pentru Mihaela Rus. Azi, putin pupat in cur, maine, un proiect comunitar, poimaine, o hahaiala la bal imbracate in ii, raspoimaine mai cantam "lasa-mi, toamna, pomiiii veeeeerzi" si, uite, asa, ne "simtem" bine si ne "pretuim".

Dar Mihaela Rus nu uita niciodata scopul AFA. Scopul AFA este sa identifice clienti dintre membrii sai pe care sa ii duca la "muls" la Vitrina, agentia de publicitate a Mihaelei Rus.

Fiindca intr-o alocutiune jenanta acum 2 luni, Rus cea expirata si-a permis sa spuna ca Vitrina nu are ce oferta clientilor fiindca nu exista produse media in Cluj (grosolanie neamendata de vreun confrate de breasla), o sa arat eu de ce aceasta tantica si-a construit aceasta mentalitate de dispret fata de presa locala: fiindca, in nesimtirea ei, pretinde presei sa publice gratis comunicatele de presa cu care ne spameaza. In fapt, ii tapeaza pe clienti de bani seriosi si NU produce rezultate fiindca tine la ea banii, nu ii explica clientului rolul expunerii. 

Dar haideti sa vedem cum procedeaza leoaica batrana Mihaela Rus ca sa nu mai vaneze, cum foloseste ea AFA pentru racolat clienti:

Nenea de mai sus, din mijloc, se numeste Cosmin Muntean si a fost putin arestat pe 30 de zile aseara pentru trafic de medicamente intr-un dosar instrumentat de DIICOT cu DEA - Agentia Antidrog din SUA - Muntean facand in ultimii ani din trafic de droguri medicale peste 11 milioane de dolari profit, asa cum arata in rechizitoriu procurorii.

Muntean si milfa din stanga, Delia Plesa, sunt actionari la centrul de spa Thai Therapy, unde Muntean "albea" banii din trafic in calitate de actionar principal cu Delia pe post de actionar-sluga, prezenti amandoi in pozele de la balurile Asociatiei Femeilor de Afaceri unde Mihaela Rus le acorda o deosebita atentie. De ce? Fiindca, cu timpul, devensirea clientii Vitrina.

 

Nu va faceti griji, a fost atat de eficienta campania de reclama a Vitrina pentru Thai Therapy, ca spa-ul a fost pe pierderi groaznice. Acum, ca l-au arestat pe traficantul Cosmin Muntean, trebuie sa va spunem ca Mihaela Rus se declara in fata prietenilor profund socata. Si, ca orice clujean din high-life, cand altul are probleme, Mihaela se face ca ploua.

Dar doamna Rus nu a promovat in AFA numai traficanti de droguri medicale, precum Cosmin Muntean, ci si complici de ai sai.

De exemplu, doamna Iana Litan, patroana farmaciei Matia, putin arestata si ea aseara pemntru 30 de zile, pentru complicitate la reteaua de traficanti de medicamente.

Pana sa fie arestata, doamna Litan era in "echipa" de conducere a AFA:

Nici in ceea ce o priveste, doamna Mihaela Rus nu a dat vreun semn de viata familiei, macar cu un gest de compasiune, adicatelea, cand e despre bucurie, Rus stie sa isi pupe in func membrele Asociatiei urandu-le la multi ani, dar cand ele devin penale si parnaiase, ne retragem frumos si vedem ce se mai intampla. Ntz, ntz, nu e frumos.

 

Practica de a pupa membrele AFA in fund si de a le racola ca si clienti Vitrina nu se refera doar la aceste doua cazuri. Uite, Casiana Bășea e periata mumos pe site-ul AFA si devine client Vitrina:

Croaziere.net este, nu-i asa, client Vitrina:

Ioana Mezei este pe site-ul AFA o super dizainarita de interior, blablabla. Dar, pe site-ul Vitrina, firma Autoworld, dealer Audi si Volkswagen, detinuta de sotul ei, este client. 

Dreptul la asociere este prevazut in Constitutie. Si fiecare doamna din Cluj poa' sa fie cat vrea membra a AFA Cluj. Dar important e sa nu ne mintim noi intre voi: Mihaela Rus a creat AFA ca sa le capuseze pe membre pentru afacerile lor sau pentru afacerile sotilor lor.

Comentarii

ion

27.01.2018 18:43

 O adunatura de frustrate, nebagate in seama de sotii lor, fara alte preocupari, decat apartenenta la "lumea buna" a Clujului. Ipocrita asta va face infarct numarandu-si banii, nimic altceva pe lumea asta n-o intereseaza.

Gabi R.

29.01.2018 10:56

Vai... cata rautate ...Gurile rele spun ca pentru a intra in luma evenimentelor medicale si a corporatiilor pharma a mai fost gasita o gaselnita... asociatia femeilor chirurg, unde cateva doamne notabile (unele dintre ele cu adevarat de buna credinta) au fost chemate sa dea frumos. Cand s-au prins ca asociatia o pune de cursuri d-alea cu credite si sponsorizari pe notorietatea lor, doamnele chirurg s-au ridicat de la masa... PR-ul cu cheltuiala se tine, da' daca o lasasi pe Renata sa fuga in lume, acu' tre sa cauti alternative.

Adauga comentariu