"Mihaela Rus de la Vitrina nu da socoteala pe bune pentru banii pe care ii incaseaza la Asociatia Femeilor de Afaceri!" / Cum le rade macaroana membrelor AFA Mihaela Rus cand e vorba de reclama

Membra, membra, dar publicitatea e pe bani! V-am zis ca rostul Asociatiei Femeilor de Afaceri Cluj, acum extinsa pe nord-vest, e ca Mihaela Rus sa le transforme pe "fete" in cliente. Una dintre membrele asociatiei, care doreste sa isi pastreze anonimatul, ne-a trimis un mesaj foarte interesant, cam "din casa", dar cu atat mai relevant:

"Iti dai seama ca m-ar crucifica marile doamne ale Clujului daca ar sti ca iti dau chestia asta. Dar crede-ma, suntem mai multe pe care ne enerveaza acest stil abrupt al ei. Sub aparenta unor evenimente ale asociatiei si al finantarii unor proiecte, de altfel lipsite de anvergura, Mihaela Rus ne pretinde sume. Culmea e ca noi platim si cotizatii destul de insemnate, despre care nu stim mare lucru. Acum vreo patru ani, a existat un eveniment la care puteam si noi sa ne prezentam micile noastre afaceri. Speram ca gratis. Insa ea a ales sa ne ceara bani. Pe mine m-a deranjat in mod special modul in care a ales sa ne zica asta..."

Comentarii

Claudia

16.04.2018 14:32

Dacă-și găsește proastele care să-i plătească, făra să-i ceară socoteală, de ce nu??

Adauga comentariu