Mihaela Anica Mazet Rozor, președite al PPU Cluj (formațiune politică aflată sub controlul omului de afaceri Dan Voiculescu), numită şef la APIA CLUJ

Un material din Actual de Cluj ne arată, încă o dată, dacă mai era nevoie, de câtă putere de negociere se bucură la Bucureşti echipa deputatului Horia Nasra, liderul PSD Cluj: Mihai Crişan, omul pe care-l girau pentru funcția de șef al APIA Cluj, a rămas să facă balonaşe pe margine. Plăţile la APIA, în locul său le va face celebra „Rozoriță”, “femeia fatală” a preistoriei PSD Cluj din vremurile când era preş la picioarele lui Grigore Zanc şi Ioan Rus. “Rozoriţa”, absolventă de Liceu Sanitar şi Facultate de Horticultură, aflată în graţiile greilor PSD Cluj, a fost subprefect al județului Cluj, director al Regiei Autonome a Domeniului Public (subordonată Primăriei Cluj Napoca), șef al Gărzii de Mediu, cu mandate în plenul Consiliului Județean și multe alte funcții politice importante.

Dar cum frumuseţea se mai şi vestejeşte, în 2012, Mihalea Rozor scapă de România, se mărită și se mută în Franța., luându-şi numele de scenă Mihaela Anica Mazet Rozor. Cadou de nuntă din partea naşilor politici de la Cluj: o funcție în Consulatul Marsiliei. Şi anii de linişte s-au aşternut peste cariera acesteia.

Mazet cu soţul, fost pilot convertit la ortodoxism de dragul dânsei.

 

În anii petrecuţi la Marsilia, doamna a jucat niţel Tetris l şi a încercat să intre în Corpul Diplomatic, dar nu prea i-a ieşit figura.

Până în 2018, când încearcă să revină în PSD Cluj sau în ALDE, dar nu găseşte nici o înţelegere, nu se ami aude nimic despre opera acesteia în serviciul consular al României la Marsilia. A avut însă noroc de partidul lui Dan Voiculescu, care a primit-o ca şefă a PPU Cluj, poziţie în care se procopseşte cu sinecure de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Ce s-o fi acrit în Franţa de a trebuit să se repatrieze “Rozoriţa”? Poate faptul că n-a fost capabilă să intre în Corpul Diplomatic? Întrebăm, nu dăm cu parul.

Adauga comentariu