Mica Unire, cu Boc marele absent și cu funcționarul virtual Antonia la braț cu viceprimarul Tarcea – VIDEO

Mica Unire a fost sărbătorită în fața Prefecturii Cluj, cu depuneri de coroane, defilare militară și nelipsita Hora Unirii, în care s-a prins toată suflarea funcționarilor de la stat în birourile Primăriei, Consiliului Județean, Parlamentului și Senatului. 

Marele absent de la Mica Unire a fost însuși primarul Emil Boc, care l-a delegat pe viceprimarul Dan Tarcea, însoțit de prezența pixelată a funcționarului virtual Antonia. După ce v-am spus despre dânsa că dansează la stâlpii de iluminat public de pe prima și unica inexistentă stradă smart din România, acum a venit momentul să vă facem această dezvăluire bombă referitoare la dansul Antoniei în Hora Unirii. Da, a fost la braț alături de Dan Tarcea, dar a fost atât de pixelată încât nu ați văzut-o.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj s-a prins în horă, dar a fost cam stângaci. Nu prea îi iese cu jocul popular, dar poate el știe mai bine să joace banul public. Sau poate era ocupat cu lucrările la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, care va fi deschis parțial în lunile iulie-august, după cum a promis Tișe, ieri, la un post de radio local. 

Horia Nasra, social-democratul cu nume predestinat pentru a hori s-a prins și el în cuget și-n simțiri în dansul patriotic. Pătruns de spiritul micii uniri, flancat de un june în costum popular și de o doamnă în straie populare, Horicică a horit cu patos. Nu a lipsit nici colegul său de partid Cornel Itu. Cum să rateze parlamentarii o ocazie ca asta pentru a-și arăta figurile în fața electoratului. Orice vot cât de mic e bun. Mai multe voturi mici unite sunt cheia garantată a succesului unui nou mandat.

Alexandru Cordoș, care nu a mai apărut în viața politică de ani buni, și-a făcut prezența la acest eveniment, încărcat de naționalism în cea mai pură formă. 

Adauga comentariu