Metz duce NTT Data cu 40 la suta mai sus in cifra de afaceri. Compania a facut 22 de milioane de euro in primele 8 luni

NTT DATA România a înregistrat în primele opt luni din anul 2016 o cifră de afaceri de 22 mil. EUR, în creştere cu 40% faţă de aceeasi perioadă a anului anterior.

“Rezultatele financiare ale companiei din primele 8 luni ale acestui an vin pe fondul unei evoluţii semnificative pentru NTT DATA România. Până la sfârşitul acestui an calendaristic estimăm o cifră de afaceri de 35 mil. EUR, în creştere cu 38% în raport cu anul precedent“, declară Daniel Metz – CEO NTT DATA România.

Ȋn ceea ce priveşte piaţa externă, trendul este unul ascendent pentru NTT DATA România. În această perioadă a avut loc o lărgire a portofoliului de proiecte şi câştigarea unor clienţi de top în domeniul digital şi financiar-bancar. O creştere exponenţială s-a remarcat în zona Marii Britanii prin extinderea de proiecte în cadrul unui client final de renume - Liberty Global, din domeniul digital. Pentru acesta, NTT DATA România formează echipe de o complexitate ridicată în zone de tehnologie precum: AEM (Adobe Experience Manager), dar şi Java şi testare.

Un alt proiect important pentru compania noastră a fost demarat la începutul acestui an, în spaţiul vorbitor de limba germană şi vizează dezvoltarea unui instrument de prelucrare a tranzacţiilor financiar-bancare, pentru o bancă de renume. Dezvoltarea acestuia se derulează pe o durată de mai mulţi ani, iar mentenanţa ulterioară pe cca. 15 ani. Şi pe piaţa locală s-a înregistrat o creştere cu 62% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, cu o mărire a portofoliului de clienţi cu precădere în zona serviciilor de tip Embedded, în industria producătoare de componente auto din România. Dintre aceştia se pot enumera: Elster (a Honeywell company), Autoliv, Renesas, Continental Automotive.

Comentarii

cluj napoca

16.09.2016 15:41

Super tare Metz si firma lui!

Adauga comentariu