Mesajul unui părinte din Cluj-Napoca, după ce copilul său a fost RESPINS la creșă dintr-un motiv ABERANT: „Boc, un incompetent comunistoid”

Peste 1000 de copii au rămas fără loc la creșă. Unii părinți, cuprinși de furie, au ales să se descarce pe Facebook, în speranța că mesajul lor va ajunge la urechile cui trebuie.

Este și cazul lui Alexandru Mocanu, tatăl unui băiețel care a fost respins la creșă din cel mai aberant motiv: mama sa colaborează ca PFA cu o firmă privată.

„Azi băiatului meu i-a fost respinsă înscrierea la creșă. Motivul - unul aberant: modelul de adeverință de revenire a mamei la serviciu, aprobată prin Hotărârea de Consiliu Local - singura acceptată la înscriere - specifica „revine ca salariat la data...” . PEntru administrația locală condusă de incompetenții comunistoizi Tișe și Boc, nu există ale moduri de a munci în țara asta decât ca SALARIAT!!! Soției mele nu i-a putut fi semnată acea adeverință, pentru că nu revine ca ”salariat”, ci ca PFA cu contract de colaborare cu o clinică privată, în consecință am pierdut 10 puncte, ceea ce a echivalat cu respingerea dosarului. Ăsta e orașul de 5 stele în toată măreția lui, oraș cu 15 creșe la 350.000 de locuitori, condus de 2 măscărici mitomani care se pretind a fi „de dreapta”, pentru care nu există alte forme de muncă decât salariat”, a scris bărbatul.

Doctorul Alexandru Mocanu este un cunoscut medic specialist dermatolog din Cluj. Asta, doar ca să închidem gura martorilor lui Boc. 

Adauga comentariu