Mesajul unui locatar de pe strada Edgar Quinet catre Emil Boc: ”Sa nu veniti in zona sa ne cereti votul la alegerile locale”

De zece ani de zile, Primaria nu a reusit sa preia in administrare strada Edgar Quinet, lucru care continua sa-i nemultumeasca pe clujenii care locuiesc in zona. Strada nu este asfaltata, nu are cosuri de gunoi, mijloace de transport in comun sau iluminat public. Oamenii sunt nevoiti sa mearga prin mizerie, cu toate ca ei platesc impozite. Nu e de mirare ca zi de zi, cele mai multe plangeri ale cetatenilor sunt in legatura cu aceasta strada. Tocmai de aceea, un clujean ii transmite ferm primarului Emil Boc sa nu indrazneasca sa vina pe strada Edgar Quinet in perioada alegerilor locale pentru a le cere voturile.

Redam mai jos mesajul lui Pop Bogdan catre primarul Emil Boc, mesaj pe care l-a transmis prin intermediul domnuleprimar.ro:

”Sunt un locatar al cartierului de pe strada Edgar Quinet si vreau sa va transmit cateva vorbe. Avand in vedere ca este an electoral si ca sunteti unul din candidatii la Primaria Cluj Napoca, sper din tot sufletul sa nu aveti curajul sa veniti in zona sa ne cereti votul nostru la alegerile locale. De cativa ani nu sunteti in stare sa gasiti o solutie de a ne scoate din acest trai demn de o locatie din muntii Apuseni. Au mai fost in zona inaintea alegerilor parlamentare senatorul porno Marius Nicoara si deputatul caruia numele ii spune tot, Daniel Buda, iar cand oamenii le-au prezentat probleme comunitatii de aici au spus, foarte senin si fara nici o remuscare, ca se va asfalta, ilumina zona, se vor crea locuri de joaca si tot ce vrem noi. Uite ca au trecut incet si sigur aproape 4 ani, mandatele lor sunt pe sfarsit si inca nimeni nu a luat nici o masura. Rusine sa va fie domnule primar. Rusine!!!”, a scris acesta.

Comentarii

costea

24.03.2016 13:57

Am spus î ntotdeauna că Boc e un mincinos.

Adauga comentariu