Mesajul unei mamici din Floresti, care trebuie sa treaca munti de noroi ca sa ajunga acasa

Muntii de noroi au devenit deja un laitmotiv in Floresti, mai ales in zona centurii de sud, unde totul este o mare masa de noroi din cauza camioanelor care tranziteaza zona. Florestenii care locuiesc in zona sunt disperati, spun ca nu mai pot sa iasa din casa si nici sa ajunga acasa decat cu mare greutate. O mamica din Floresti i-a transmis primarului Horea Sulea un mesaj prin care ii bate obrazul.

“Domnule Sulea, acesta este drumul din fata casei mele. Plec cu groaza, in fiecare dimineata, impreuna cu fiul meu si ma intorc tot cu groaza, gandindu-ma daca reusesc si de data asta sa trec de muntii de noroi. Nu va spun de ‘trauma” prin care trece masina mea, zi de zi. In curand cred ca va ceda. Va rog, ca “primar de seama” ce va pretindeti, sa va urcati in masina personala si sa faceti o “plimbare” pe centura Florestiului pentru a vedea cu ce se confrunta locuitorii din zona”, a scris Luiza Mihaila.

Femeia adaugă că gunoiul nu s-a mai ridicat de trei săptămâni, acesta fiind doar un detaliu pe langa faptul ca nu poate iesi din casa din cauza noroiului.

“Gunoiul nu s-a ridicat de 3 saptamani, desi eu am platit un abonament pe sase luni in avans. Dar astea deja sunt detalii, comparativ cu faptul ca nu am acces la propria casa. Sunteti obligat sa ne oferiti dreptul de a ne duce copiii la gradinite si scoli in SIGURANTA, sunteti obligat sa ne oferiti accesul la PROPRIETATE. Sfidati cu buna stiinta toti locuitorii zonei, sfidati fara rusine orice lege, sfidati orice norma de bun simt si moralitate. Va doresc o zi perfecta, fix ca dimineata mea!”, a mai scris Luiza Mihaila.

 

Comentarii

goe

09.03.2018 14:42

oare s-au intabulat proprietatile alea la care se ajunge prin noroi? cum s-au dat autorizatiile firmeleor care au construit acolo?????...posibil pe terenul statului!.....asa la prosteala cumparatorilor de locuinte??

razvan

09.03.2018 17:43

Caru inainte boilor...titpic pt romania. In loc sa se inceapa cu drumuri, parcelare ca la carte...dai cu case si blocuri

Andreea Hangan

09.03.2018 20:30

Cred ca s-au dat autorizații....avand in vedere ca acu 15 ani, in cartierul Andrei Mureșanu, existau inca strazi neasfaltate, dar super pline de case (vezi strada aviator badescu).
Va doresc o zi minunată! 😇

Alexandru Popa

10.03.2018 13:26

De 7 ani primaria promite ca rezolva varianta Tauti-Manastur pentru fluidizarea traficului si abia anul trecut au anuntat ca au obtinut autoritatiile pentru "proiect" si ca toata lucrarea va dura 2 ani adica 10 metri de sosea/zi pentru un drum de 4 km.  DOI ANI. Are rost sa ne mai miram?  

lol

10.03.2018 22:09

Cat timp ai buletin de Cluj-Napoca si nu votezi la tine in comuna ce pretentii poti avea ? Daca tie nu iti pasa de ce le-ar pasa tiganilor care il voteaza pe Sulea ?

B Z

31.03.2018 07:00

Si strazile asfaltate sunt pline de praf/noroi carat pe rotile masinilor care vrând-nevrând trec prin asemenea drumuri. Strazile nu sunt curatate cu lunile, acumulandu-se pe ele un strat gros de praf, care apoi din cauza vantului si a traficului se ridica in aer, ajungand in casele si plamanii noastre. Sanatate curata!

Adauga comentariu