Mesajul transmis de CFR Cluj adversarilor care cer oprirea campionatului: ”Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!”

Adrian Păun, jucătorul echipei clujene de fotbal CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Conducerea echipei a transmis că un alt jucător din lot are siptome și a fost testat. În comunicatul de presă transmis, cei de la CFR Cluj dau asigurări că respectă toate indicațiile primite din partea autorităților și toate antrenamentele echipei au fost oprite.

”Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejam pe NOI și pe VOI! Mai mult, noi, toți cei implicați în viața acestui club vă asigurăm că am făcut tot posibilul omenesc să evităm infectarea cu COVID19, am fost extrem de atenți și ne-am protejat, însă, din păcate, virusul a fost mai puternic decât noi. Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate. Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun”, este mesajul transmis de conducerea echipei. 

De asemenea, clubul a ținut să condamne public reacția adversarilor, făcând indirect referire la Univeristatea Craiova, echipă aflată pe primul loc, care vor să profite de situația de la clubul clujean și cer oprirea campionatului. CFR Cluj a transmis foarte clar că și-ar dori ca titlul să fie câștigat în teren. În acest moment, cu trei etape înainte de final CFR Cluj se află pe poziția a doua, la un singur punct în spatele Universității Craiova.

”În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat. Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Considerăm că declarațiile unor foste glorii împlicate în acest fenomen sunt total lipsite de FAIR-PLAY. Aceste declarații nu au cum să prevaleze în fața caracterelor adevărate care se călesc prin luptă! Le aducem aminte faptul că atunci când NOI am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație. Am condus acest campionat atâta vreme și am respectat competitorii. Avem dreptul să cerem respect, pentru ceea ce am dovedit pana acum! Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!, transmite conducerea echipei.

 

 

Adauga comentariu