Mesajul primarului Dorin Lojigan pentru cetățenii din Câmpia Turzii: „Anul 2020, unul dedicat muncii, dezvoltării și alegerilor bine făcute”

La trecerea în noul an, primarul Dorin Lojigan a transmis un mesaj pentru cetățenii din Câmpia Turzii, invitându-i pe aceștia la spectacolul de artificii pregătit de Primărie în centrul orașului, chemându-i și la continuarea parteneriatului pentru dezvoltarea urbei:

„Dragi cetățeni,

Iată-ne ajunși la finalul unui an plin de evenimente, reușite și obiective îndeplinite pentru administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii.

În 2019, orașul nostru a făcut pași importanți către finalizarea proiectelor edilitare și de dezvoltare, atât de necesari într-o societate aflată în progres continuu.

La final de an, în numele echipei din Primăria Municipiului Câmpia Turzii, dar și în nume propriu, vă transmit tuturor cele mai alese urări de sănătate, fericire și prosperitate!

Ne așteaptă anul 2020, unul dedicat muncii, dezvoltării și alegerilor bine făcute. În anul care vine, doresc să participați în continuare la toate demersurile strategiei de dezvoltare a Municipiului Câmpia Turzii și să fiți partenerii noștri importanți!


La Mulți Ani, Câmpia Turzii!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii”

Adauga comentariu