Mesajul MEU pentru Ionut Grindean, jurnalistul de la Ziua de Cluj: nu suna, ca nu esti curajos, faci doar jocurile varului lui Mihai Moga, Radu Constantea. Alexa habar nu are care e adevaratul motiv al "curajului" tau

Cand am ajuns azi la redactie, sa imi pice mouse-ul: Alexa il lauda pe un june jurnalist de la Ziua de Cluj care, credea el, ar fi avut curajul sa scrie critic la adresa echipei U Cluj, care a luat o batuta cum scrie la carte de la descultii de la Resita.

Alexa vedea in acest gest jurnalistic un act de curaj, avand in vedere ca seful publicatiei este Mihai Moga, varul lui Radu Constantea, presedintele U. Insa Alexa nu isi bause cafeaua.

Adevarul din spatele acestui "curaj" e altul: tanarul absolvent de "jurnalism" (hahahahah, daca si aceea este facultate!), Ionut Grindean, e aceeasi sluga si semnatarul unei comenzi perverse. Articolul critic e menit sa i-o dea "cu placuta suedeza" lui Cosmin Irimes, ghimpele din coasta lui Constantea in acest moment la U. Irimies e cel care a avut ideea de a aduce portughezi la U, iar Constantea vrea sa il lase pe irimies sa isi rupa capul.

Ionute, nu mai suna. Sau suna doar daca ai chef sa faci jurnalism.

In rest, ramane cum am stabilit: daca la U anul competitional a inceput cu o bataie surda intre membrii conducerii si cu o infrangere de doi lei, e clar ca U se va bate tare aprig, dar nu la promovare, ci la evitarea retrogradarii.

Adauga comentariu