Mesaj de la Spitalul de Infectioase pentru untoldisti: „Dupa UNTOLD, va asteptam!”. Cine nu doreste oxigen, primeste spuma party

Teodora Iacob, medic la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca, a postat pe Facebook un mesaj care ar trebui sa puna pe ganduri pe toata lumea. „Dupa UNTOLD, va asteptam!” - este mesajul medicului clujean, alaturi de o fotografie in care apare ea alaturi de alti colegi, toti imbracati in combinezoane de protectie.

Dupa cum era de asteptat au aparut si comentarii. Unii isi exprima ingrijorarea, altii au remarci ironice. Una dintre persoanele care au comentat la postarea medicului clujean a scris: "Cine nu doreste oxigen, primeste spuma party". 

La editia din acest an UNTOLD, in fiecare au participat in jur de 60.000 – 75.000 de oameni din peste o suta de tari. In a treia zi de festival, organizatorii au transmis ca 75.000 de oameni au participat.

Primarul Emil Boc a participat si el in fiecare zi, fiind surprins si el fara masca in interiorul festivalului, la fel ca toti festivalierii. Saptamana trecuta, Boc spunea ca nu se teme de faptul ca UNTOLD va provoca o explozie a numarului de cazuri. In opinia sa, daca vor creste foarte mult imbolnavirile, acest lucru va fi din cauza trendului european.

Citeste si:

Fiindcă nu se teme de COVID, Emil Boc a stat până la 2,30 la UNTOLD în prima seară. Va fi prezent în festival în fiecare zi

Incidenta raportata astazi 13 septembrie de Directia de Sanatate Publica Cluj a fost de 1,94 pentru Cluj-Napoca, in crestere fata de zilele anterioare.

Adauga comentariu