Mesaj de la Cluj pentru restul țării, din partea directorului BT Arena: „Haterii din alte localități se leagă de noi, sunt invidioși”

Ferească bunul Dumnezeu de politicienii ce se coc în incubatorul politic de la Cluj-Napoca. Pe Ionuț Rusu îl cunoașteți doar din postura de „sinecurist” uns directoraș la BT Arena, însă în ultima perioadă desele apariții publice ale individului ne fac să credem că omul se pregătește pentru o funcție publică (în principiu postul de viceprimar nu are cerințe prea speciale atunci când vine vorba de IQ).

Poate vă aduceți aminte cum, spre final de 2019, Rusu „micul sinecurist de la Sala Polivalentă, se pregătește pentru o altă funcție cadou de la partid? Se promovează intens pe Facebook cu mesaje ieftine populiste”, sau cum le promitea oamenilor bilete la We Love Retro în schimbul unui „like la pagina de Facebook a lui Rusu”. 

Astăzi, la început de 2020, Rusu a făcut un nou pas în carieră și a fost împins în spate de partid la o emisiune radio. Prilej pentru Rusu să preia discursul sinonim cu melagomania a lui Emil Boc. Știți, povestea cu Cluj-Napoca uber alles. Așadar, am aflat că mega eșecul Kings on Ice din iarnă nu e un eșec real ci e mai mult propagandă anti-Cluj-Napoca, pornită din degetele plină de ură ale „haterilor” din alte localități care au invadat Internetul.

Să ne facem înțeleși, noi nu organizăm evenimentele artistice, doar facem lobby să le aducem la Cluj-Napoca. Kings on Ice a fost de această dată un mare chix, însă am aflat că organiztorul a returnat biletele celor care nu au participat și a dat în judecată firma din Ungaria, responsabilă de acest eșec. N-a putut lumea să se lege de noi direct și... așa hateri din alte localități, nu neapărat, cei care n-au participat la eveniment, care sunt invidioși pe acest boom de evenimente al Clujului... Imagine se face și pe publicitate negativă”, a decretat, plin de el, viitorul politician de vază al Clujului. 

Probabil ar fi mai bine pentru Ionuț Rusu să managerieze mai mult și să povestească mai puțin. Deși ambele variante îl cam pun în dificultate. Așa cum scriam pe fine de 2019, dacă ne uităm pe cifre, în sfârșit putem constata că Sala Polivalentă, prin Sala Polivalentă SA, a reușit să termine anul pe profit. Un profit ridicol, oricum, în condițiile în care avem „cea mai modernă sală polivalentă din România”. Polivalentă doar cu numele, căci sportul clujean (așa cum am scris și mai sus) e inexistent. Singurele evenimente sportive notabile din polivalentă sunt meciurile de baschet ale Universității Cluj și, de două ori pe an câte un meci de FED Cup (tenis) sau handbal feminin. În condițiile în care, nu e niciun secret, Primăria Cluj-Napoca pune sute de mii de lei jos pentru a organiza aceste evenimen

În rest, niciun eveniment notabil. Concertele tip bâlci, în care cântăreți din anii '80 și '90, aflați la a treia vârstă, vin să „cânte” nu se pun. Extrem de bizar cum cei responsabili sunt incapabili să organizeze concerte adevărate, cu artiști adevărați din afară. Dați o căutare pe Google „László Papp Arena Budapest” și veți rămâne mască să vedeți sute de evenimente, zi de zi, formații una și una. La alții se poate, la noi totul e de decor, să dăm bine în poze. 

CITEȘTE ȘI: Blestemul unui management falimentar! Sala Polivalentă și Cluj Arena, găurile negre ale Clujului

 

Adauga comentariu