Mesaj catre anonimul curajos din USR Cluj: fa-ne poze de pe grupul intern al USR Cluj. Vrem sa publicam mostrele de prostie ale hipsterilor, vrem sa aratam cum arata dictatura de tip nou!

Am inteles ca ieri, "conducerea" USR Cluj-Napoca a fost foarte supi de cele scrise de mine. Hahahahahaha, sa mor io daca nu o sa ne distram cu tiriplicii astia toata iarna. Sau toata primavara, daca vor candida la CL. Daca am ajuns ca Ziar de Cluj sa faca mai multa opozitie ca papagalii astia (pe Nasra de la pesede nu il mai contorizez, e o cauza pierduta), e trist.

Jorjica Trif, seful usere moncipiu deja conduce o ancheta interna, ca un adevarat Florin Ciordache. Va dati seama ce jeguri politice sunt deja acesti papagali, daca o simpla sperla in ziar ii face sa declanseze ANCHETE INTERNE?

Agramatul de Iacob Atilla si cu Alexandra Oana, vicepresedinta USR care s-a ascuns dupa functia de hasherista la partid ca sa selecteze mai bine cine intra in partid sau nu (apropo, fetica asta are un cont de facebook tare straniu, mirosind a securica, scuze, secarica, cu 3 poze si fara alte date), au inceput sa verifice grupurile interne.

Cei 3 ornitohipsteri administreaza pagina de facebook a USR Cluj-Napoca. Hahaha, deci, ba, unii cu sperantele si munca, astia cu dictatura. VIS! 

Casbecii astia se iau foarte in serios, dau comunicate, e adevarat, scrise exact de la nivelul lor de agramati:

 

Profitam de aceasta ocazie sa ii rugam pe toti cei care ne iubesc din USR, ca sunt si de aia, sa ne faca capturi ale enormitatilor debitate de astia pe grupuri. Nu va faceti griji, stim sa le cosmetizam, nu se prind Triful, Iacobila si OanaCampioana de unde le avem. Doar indrazniti (liviu at ziardecluj punct ro), nu e greu, nu se poate vedea ca faceti print screens la conversatii, dati-i in gat! 

Apropo de grupurile interne, am inteles ca Alexandra Oana si Trifoiul au declansat un atac furibund la adresa lui Traian Daniel Mihai care, saracul, incearca sa tina piept ambitiilor si politicianismului celor trei. Baaa, autisti sociali, Traian va da clasa, ba, la inteligenta politica! Asta va fi un consilier local adevarat, daca nu il alungati pana atunci, papagalilor!

Inca ceva: ca sa fie razboiul complet, Trif, Iacb si Oana au dat ordin de atac cu manta si la adresa lui Catalin Salagean, care este SEFUL organizatiei JUDETENE. Ahahahaha, ba, va dati seama ce prosti vor sa ii ia locul lui Boc?

Se considera ca exista o tradare. Usereii considera tradare faptul ca unii membri tin legatura cu Alexa. Jorj Trif doreste sa pastreze controlul absolut, doreste sa dicteze tot ce misca pe zona de primarie, desi el e un habarnist total. Tztz, pai, daca e tradare, ne place tradarea! Promovam tradarea! Scrieti-ne!

Vrem asa: date de identificare (zi de nastere, cnp, orasul nasterii, studii, job) pentru Trif, OanaCampioana si Iacobila. Ca, dupe aia, ne descurcam noi.

Ia uitati ce cont acoperit are Alexandra OanaCampioana:

 

 

Sa nu fim insa rai. Si Iacobila e un luceafar al social media.

Recent, a scos un part cu parfum de truism care a devenit foarte viral, adica nici vorba, 47 de laicuri.

I-am citit textul dis de dimineata pisicii mele, Jessica, din pacate, s-a constipat de la atatea platitudini si am fost nevoit sa o duc la doctorul Timen pentru reparatii:

 

Comentarii

rftghost

20.08.2019 17:07

Trist, dar f. adevarat. Asta e lumea noua, buna, care ne va conduce. O sa ii regretam amarnic pe pontzilica, pe nastase, si restu batranilor. Astia tineri, cu foame in gat si cutitu in coaste intre ei sunt oastea noua. Scoala chiorului a fost de calitate, cui pe cui se scoate, dar ramane gaura. Pe de alta parte, sincer, ne meritam soarta si pe tulburatii astia. Asta vrem, asta o sa avem.

ANONYMOUS

20.08.2019 17:36

Vai de capul lor USR-isti care numai prin smecherii au ajuns unde au ajuns in rest pauza !!!

ducu

20.08.2019 20:00

e o lipsa de seriozitate ca pe pagina oficiala a partidului, nici presedintele, nici vicepresedintii USR Cluj sa nu-si treaca nimic la biografie. Inteleg ca vor "la ciolan", dar totusi, ce ii recomanda? macar niste informatii de baza ar putea furniza cetatenilor pe care ii cheama sa ii voteze. Cu ce se ocupa, ce profesie au, ce au facut pana acum? chiar nimic, nimic? sa ne spuna macar daca sunt din Cluj-Napoca sau s-au stabilit ulterior aici. Vor sa reprezinte pe clujeni, sa ne spuna intai cine sunt ei.

Adauga comentariu