A MERITAT SĂ ÎI VOTAȚI? Cât au muncit parlamentarii clujeni în primele 5 luni de mandat – Sorin Moldovan, deputatul PNL care ne apără și păzește

Ziar de Cluj vă va prezenta în perioada următoare activitatea celor 10 deputați din legislatura 2020 – 2024 la cinci luni de mandat. Vă arătăm cât au muncit cei pe care i-am trimis prin voturile noastre să conducă țara. Să nu uităm că pentru munca depusă încasează lunar indemnizații mari, primesc spații la prețuri foarte mici (achitate tot din banii statului) pentru cabinetele parlamentare, le sunt decontate transportul și cazarea. Unii sunt la primul mandat, dar alții au deja la activ cel puțin încă un mandat. Vă lăsăm pe dumneavoastră să veniți cu concluziile la finalul fiecărui articol.

În cele ce urmează vă prezentăm activitatea lui Sorin-Dan Moldovan, deputat PNL aflat la cel de-al doilea mandat.

Sorin Moldovan face parte din 3 „comitete și comiții” parlamentare: Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională (Vicepreşedinte); Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor; Comisia de validare.

Deputatul mai este membru și în „Delegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO”.

Cu Sorin Moldovan membru în aceste comisii cu iz de apărare, practic, nicio forță ostilă patriei nu are șanse de izbândă, fiindcă deputatul PNL ne apără și ne păzește!

Dar Sorin Moldovan este, în același timp, și un parlamentar prietenos. Face parte și din „Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Estonia” și din „Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Spaniei”.

Activitatea sa în cele 5 luni din cel de-al doilea mandat deputățesc: 13 luări de cuvânt în 9 ședințe (cu o durată totală de 10 minute și 49 de secunde); 17 propuneri legislative inițiate (de exemplu: „Propunere legislativă privind instituirea zilei de 19 iulie - Ziua naţională a înotului”); 31 întrebări și interpelări.    

Pentru activitatea sa, Sorin Moldovan a primit, în luna martie, o indemnizație de 11 438 lei.

Adauga comentariu