A MERITAT SĂ ÎI VOTAȚI? Cât au muncit parlamentarii clujeni în primele 5 luni de mandat – deputatul PNL Radu Moisin a inițiat doar 7 propuneri legislative în primul său mandat

Ziar de Cluj vă va prezenta în perioada următoare activitatea celor 10 deputați din legislatura 2020 – 2024 la cinci luni de mandat. Vă arătăm cât au muncit cei pe care i-am trimis prin voturile noastre să conducă țara. Să nu uităm că pentru munca depusă încasează lunar indemnizații mari, primesc spații la prețuri foarte mici (achitate tot din banii statului) pentru cabinetele parlamentare, le sunt decontate transportul și cazarea. Unii sunt la primul mandat, dar alții au deja la activ cel puțin încă un mandat. Vă lăsăm pe dumneavoastră să veniți cu concluziile la finalul fiecărui articol.

În cele ce urmează vă prezentăm activitatea lui Radu Moisin, deputat PNL aflat la primul mandat (Moisin provine din vechiul PDL).

Radu Moisin face parte din „Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi” din cadrul Camerei, dar și din „Comisia permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului”. Din aprilie 2021, Moisin este și vicepreședinte al Comisiei de validare.

Deputatul face parte din 3 grupuri de prietenie: Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Franceză - Adunarea Naţională (Preşedinte); Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Columbia; Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Estonia.

Activitatea parlamentară în cifre: 3 luări de cuvânt, în 3 ședințe, dintre care 2 declarații politice (cu o durată totală de 7 minute și 19 secunde, în 5 luni); 9 declarații politice depuse în scris; 7 propuneri legislative inițiate; 87 întrebări și interpelări.

Pentru activitatea sa, Radu Moisin a primit, în luna martie, o indemnizație de 10 951 lei.

Înainte de a deveni deputat, Radu Moisin a mai ocupat și funcțiile publice de consilier local, de viceprimar și de primar interimar al Municipiului Cluj-Napoca. Moisin a fost și Director adjunct în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Direcţia Poliţiei Comunitare.

Adauga comentariu