Mentinerea imunitatii lui Dan Sova ii scoate pe clujeni in strada

Clujenii se pregatesc din nou sa protesteze. Motivul care i-a facut sa se mobilizeze - Dan Sova ramane cu imunitate. Comisia Juridica a Camerei Superioare a dat aviz negativ cererii de arestare.

    “Dan Sova a ramas cu imunitate! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!”, scriu initiatorii protestului pe pagina de Facebook creata pentru evenimentul ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Ne vedem vineri la ora 18 in Piata Unirii din Cluj!”, mai scriu protestatarii.

Pentru ca are atitudine si ia pozitie de fiecare data cand dreptatea e calcata in picioare de alesi, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata societatii civile clujene!

 

 

Comentarii

Marc Vasile

25.03.2015 16:06

De ce n-au iesit in strada si in ziua votului ce-l viza pe PNL-istul Vosganian?!

CASA Verlag

25.03.2015 21:30

Actiunea noastra s-a declansat astazi, odata cu anuntul official aparut la Agentia de stiri Mediafax si consta printr-o actiune de Mailing adresata tuturor primariilor oraselor din sudul Germaniei, CDU, CSU, SPD, FDP, Grün, prin care cerem blocarea tuturor contactelor oficiale si economice cu o Tara, unde Crima Organizata este protejata de catre Parlamentul Romaniei. Maine, ne vom extinde actiunea Mailing si catre Guvernele europene, Dl Junker. Inca nu am deschis contactul complet cu celelalte organizatii romanesti, dar in curand, intreaga Europa, va lua la cunostinta ca Fortele politice infractionale romanesti trebuiesc stopate in actiunile lor antidemocratice. Propunem de asemenea, suspendarea oricarei discutii legate de integrarea Romaniei in "Grupul Schengen", avand in vedere starea de profunda legatura dintre magistrati sau procurori din DNA, Procuratura Generala, SRI, MI, si actiunile de infractionalitate pe care clasa politica le desfasoara odata cu incheierea mandatului Presedintelui Basescu. Va facem cunoscut ca am trimis o Scrisoare Presedintelui Romaniei, in care explicam actiunile noastre immediate si cele care vor urma. CASA Verlag, Germania.

Gerula

26.03.2015 20:48

V-ati luat Xanax-ul ??? Sunteti bine cu capul ??? Neuronul dvs. se simte inca in largul lui sau e pe moarte ??? Atata dementa verbala n-am mai vazut. Va recomand cu tarie un psiholog......sincer aveti nevoie....sunteti pericol public.....

Ion Ion

26.03.2015 10:22

A? aprecia dac? articolul ar avea ?i un scurt paragraf despre acuza?iile aduse acestui Dan Nu?tiucum.

Mihaela

26.03.2015 16:49

de ce se lasa clujenii manipulatii?de ce nu se spune adevarul?Sova poate fi urmarit penal,poate fi trimis in judecata,senatul a blocat doar arestatea preventiva.

jeni

26.03.2015 19:08

PSD si BOR sunt doar doua grupari infractionale organizate!

Adauga comentariu