Memorandumului, in bezna. Motilor, doar partial

Strada Memorandumului, pe ambele sensuri de mers si Calea Motilor, pana la Spitalul de Copii, pe partea dreapta, sensul de mers catre Manastur sunt in bezna, in aceste nopti. Nu stim pentru cat timp.

In zona se pare ca a existat o defectiune tehnica, "care se va remedia in cel mai scurt timp posibil", conform raspunsului venit de la Primarie.

Programul de aprindere, respective stingere a iluminatului public este variabil, in functie de rasaritul si apusul soarelui. Spre exemplu, in aceste zile, iluminatul public se aprinde in jurul orei 21.30 si se stinge in jurul orei 5.30. Cand functioneaza. Ieri dimineata la ora 5, de exemplu, nu functiona.

Se pare ca strada Memorandumului este urmarita de ghinion. Lucrarile incepute in urma cu un an par a nu se mai sfarsi. Daca s-a asfaltat si s-au schimbat trotuarele, cade tencuiala. Daca se refatadizeaza cladirea, incepe sa se darame cealalta. Daca se termina consolidarea, nu merge lumina. Poate se va rupe si vraja cea rea, pentru ca centrul orasului sa ajunga la nivelul pe care toti locuitorii si-l doresc.

 

 

Adauga comentariu