Membrii PSD Cluj se dezic de șeful mare: „Liviu Dragnea trebuia să își dea demisia încă de aseară”

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman și rezultatele foarte proaste obținute la europarlamentare le-au provocat o dezamăgire atât de mare membrilor și conducerii PSD Cluj încât consideră că ar fi cazul ca președintele PSD să își dea demisia.

Horia Nasra, președintele PSD Cluj și senatorul PSD Cluj, Vasile Ilea parcă s-au înțeles ce să declare imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea. Nasra este de părere că președintele PSD ar fi trebuit să își dea demisia încă de aseară.

Trebuie să respectăm deciziile justiției, poate ar fi fost mai potrivit ca aseară să își anunțe demisia, dar viața merge în continuare înainte și vom avea soluțiile cele mai bune, având în vedere și trendul dat de populație la aceste alegeri”, a afirmat Nasra.

Întrebat în privința situației actuale din interiorul PSD, dar și a propunerilor privind interimatul conducerii, Horia Nasra a mizat mai mult pe ideea unor alegeri interne. Conform acestuia, alegerile interne de la nivelul județului Cluj au fost mult timp blocate de centru.

Cred că trebuie făcute alegeri interne, și la nivelul județului Cluj, foarte mult timp nu am putut face alegeri și la organizația județeană Cluj, mereu s-a amânat de la București, de la centru, și cred că trebuie la un moment dat să decidem și printr-un congres. Vom vedea când este data cea mai potrivită. O nouă conducere, la nivel central...”, a conchis liderul PSD Cluj, Horia Nasra.

Vasile Ilea consideră, de asemenea că Dragnea ar fi trebuit să demisioneze încă de aseară.

„Justiția este independentă, își face datoria, cine greșește cu siguranță trebuie să și plătească. Dacă mă întrebați pe mine, eu cred că de aseară, după rezultat, nefăcând legătură cu ce s-a întâmplat astăzi, trebuia să își prezinte demisia. În multitudinea de evenimente politice, interpunerea unor asemenea termene poate să apară dintr-o anumită perspectivă ca fiind interesantă, dar nu cred că există nicio legătură între europarlamentare și stabilirea termenului”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, senatorul PSD Cluj, Vasilea Ilea.

Citește și: 

BREAKING: Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Adauga comentariu