Membrii comunității musulmane din Cluj: „Indiferent că prim-ministrul e musulman, creștin sau evreu, trebuie să își facă datoria față de țară! Suntem frați, trebuie să ne iubim, să fie pace între noi!”

Comentarii

Cluj

22.12.2016 16:56

Voi musulmanii nu face ti crime? Asta considera~ti un lucru cel mai bun si de valoare.Ai postat un articol foarte frumos si placut dar asta este numai asa o vrajeala si abureala din partea ta. Exemplu un politai de etnie turca a impuscat un diplomat rus.Deci turcul era musulman iar rusul ortodox deci unde poti tu musulmane demonstra ca aveti iubire dragoste si ajutor fata de oameni?
Mai ales ca diplomatul rus era calm si cred ca avea cat de cat dragoste fata de turcii musulmani ptr. ca nu oricine poate risca sa lucreze intr o tara ca Turcia. Iar in Turcia crestinii de ce sunt executa~ti de turci? Unde poti tu demonstra inca odata dragoste si pace si iubire??

Lavinia Cj

27.12.2016 19:10

Faptul ca o persoana e de confesiune musulmana nu inseamna automat ca e viciat si vrea distrugerea tarii in care traieste. Ce s-a intamplat in Turcia e regretabil si nu are legatura cu religia ci cu extremismul si idiotenia. Oamenii de rand musulmani prolifereaza pacea, de vreme ce atat in crestinism cat si in islamism s-au petrecut lucruri odioase in numele religiei,  e oare corect sa-i disconsideram doar pentru apartenenta la o alta religie?A pune o persoana ca prim-ministru cu acces direct la CSAT, in conditiile in care sotul ei e iranian (susținător al dictatorului sirian in media/ conturi de socializare) nu consider ca ar fi de bun augur momentan (vorba d-lui Predoiu "nu vad cum ar putea primi certificat ORNISS pentru informaţii de nivel Consiliu Suprem de Aparare a Tarii").Sevil Shhaideh este descrisa de catre el ca o persoana muncitoare (ceea ce e un lucru laudabil) si asta reiese din activitatea dansei de pana acum nu neaparat din spusele credibilului domn Dragnea, dar nu intelegem multi de ce e musai sa fie pusa prim-ministru? Daca i-a facut d-l Dragnea promisiuni doamnei, sa le achite in altfel decat numind-o intr-o functie strategic sensibila Daca nu-si poate asuma functia din cauza celor 2 ani cu suspendare pana la urmatoarea abatere, sa propuna pe altcineva fara atatea nazuri de inocent (cica " Romania nu accepta jocuri politice..."). Mi se pare ca se joaca si incearca sa destabilizeze Romania tinand mortis sa o propuna ca prim-ministru. Asa se mai plimba la Curtea Constitutionala si pierde timp esential in care s-ar putea adopta legi pentru tara din ianuarie.. Oricum, l-am apreciat sincer cand a zis la Antena 3 ca ea e o persoana muncitoare ca o gasea a doua zi la 7 la birou ea lucrand incotinuu si noaptea la proiecte de dezvoltare, dar ca nu e la fel de muncitoare ca el...el venind odihnit dimineata dupa somnic. Cand a accentuat de asemenea ca o pune prim-ministru si spera sa ramana ea prim-ministru pana nu mai poate, iarasi mi se pare de o finete rara. Il intrebase voalat d-l Gadea daca isi pregateste intrarea in cursa prezidentiala si de asta o lasa pe ea ca prim-ministru, fereasca-ne Dumnezeu si Allah deopotriva!Dar pana la urma cine sunt eu sa mai judec acuma din moment ce n-am votat cu niciunul dintre sloganurile  oficiale   PNL ("Indrazneste sa crezi in Romania- condusa de oameni cinstiti") si cel al  PSD " Indrazneste sa crezi in Romania" )? Sloganul mai potrivit mi s-ar parea " Prea buni, prea ca-n politica!".     

Adauga comentariu