MAURER Panoramic - un nou standard in ceea ce priveste locuintele de calitate! Vezi ce proiect TARE dezvolta Maurer in Piata Abator!

 

Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, construiește clădirea Maurer Panoramic într-o zonă centrală din Cluj-Napoca! Ȋn cei 12 ani de experienţă, Maurer Imobiliare este prezent în 5 orașe, cu 8 proiecte inițiate și peste 6000 de apartamente predate. 

Maurer Panoramic este cel mai recent proiect al Maurer Imobiliare. Acesta este localizat în Piața Abator nr. 1, în apropierea centrului vechi, la mică distanță de clădirile de birouri, de centrele comerciale și de posibilitățile de divertisment.  

Zona se află într-un amplu proces de dezvoltare, așa că te vei putea plimba în Parcul Feroviarilor și pe malul Someșului Mic sau vei putea face cumpărături la centrul comercial, situat în imediata vecinatate a clădirii. Astfel, apartamentele și spațiile de birouri din proiectul Maurer Panoramic reprezintă o foarte bună oportunitate de investiții, dar și locuința ideală pentru tinerii de succes. 

Clădirea Maurer Panoramic va avea 23 de niveluri supraterane și 5 niveluri de parcări subterane. Cele două corpuri de clădire, vor beneficia, fiecare, de câte două ascensoare.

Apartamentele se predau finisate la cheie, cu materiale de calitate premium, alese de tine.

Contactează-ne şi vei beneficia de toate informațiile și resursele necesare, pentru achiziția unei locuințe sau pentru o investiție profitabilă.  

Alege să trăiești viața la ȋnălţime!   

 

Piața Abator nr. 1 

0784 441 111 

cluj@maurerimobiliare.ro

www.maurerpanoramic.ro

 

  

  

Adauga comentariu