Matrimoniale pentru studenții clujeni. Ți s-a pus pata pe un student sau o studentă din Cluj? UBB Crushers te ajută să îi găsești

Un grup de Facebook cu 8800 de urmăritori, UBB Crushers, înființat în 2018 și-a propus să îi ajute pe tinerii studenți să  găsească persoanele pe care le-au întâlnit pe stradă sau în sala de curs și care le-au căzut cu tronc. 

„Ai un CRUSH de la UBB? Trimiteți-ne un mesaj despre el / ea și îl vom posta anonim! Poate că Dumnezeu îți vede mesajul și te ajută să întâlnești fata / băiatul visurilor tale”, este descrierea grupului.

Grupul a adunat 1133 de postări ale tinerilor care speră să își găsească astfel marea dragoste. Chiar dacă inițial a fost gândit special pentru studenții UBB, sunt și alți tineri care pot să își spună povestea, sperând că cel sau cea care le-a răspuns la zâmbet se află în acest grup. 

#1133 "Domnisoara imbracata in negru si cu masca roz, de pe strada Somesului, colt cu strada Lalelelor (marti pe la ora 20) cu care am facut schimb de priviri, as vrea sa te vad si fara masca.

#1129 Vineri. 30 aprilie 2021. Pentru băiatul cu par lung care bea Dorna la 2 litri în trenul IR1746, lasă un com ca as vrea sa te stalkeresc puțin.

#1127 "Pentru fata de astăzi 09.05, ora 14:00 din stația minerva(mănăștur). Erai îmbrăcată cu o rochie superbă gri, păr brunet(blond la vârfuri), teniși, șosete albe de la nike, geantă albă(tip sacoșă). Erai pe telefon în stație, ulterior ai plecat pe jos. Voiam să vin la tine, dar ai plecat destul de repede. Doream să-ți spun că ești foarte frumoasă și mi-ar face plăcere să am ocazia să te cunosc. Dacă totuși nu vezi mesajul sau nu dorești să reacționezi, îti urez o zi cu soare cât mai frumoasă."

#1123 "Pentru ursuletul de la drept anul 2, care seamana cu un personaj din anime: why so serious ? oi fi eu cam timida, dar lasa un react si poate devii my Oreki

Pe lângă astfel de postări evident că au început să apară și postările de tip „matrimoniale” în care tinerii încearcă să își găsească jumătatea. 

#1132 "Caut o tipa drăguță, cu un simt debordant al umorului, open minded, cu care să pot vorbi despre orice, oricând :)), dacă îți place natura și plimbările de la apusul la răsăritul soarelui, vinul bun și filmele de calitate da un react, și poate o să ne cunoaștem. Cât despre mine, sunt un tip timid, dar o dată ce îmi dau drumul, we'll have good times".

#1131 “Dacă vrei sa încerci ceva cu totul deosebit(un iubit urât) și să scapi și de chirie(fac cinste cu rata la casă [😁] ) dar în același timp să faci și o faptă bună (adică să scap și eu de mama și întrebarea:”când te însori?”), lasă-mi inima ta aici [❤️] ".

#1130 "Hellooo, hellooo. Caut un băiat fain cu care să pot povesti una alta în online până să ne putem vedea fizic. Sunt pasionată de natură și îmi doresc mult să putem călători și poate, why not, să legăm ceva. Astfel că, dacă ești înalt peste 1,70 și, ei bine, ești posesor de plete, mi-ar plăcea să ne cunoaștem."

Toate postările sunt anonime, astfel că cei care se recunosc în descriere sau sunt interesați să cunoască pe cineva pot lăsa un comentariu sau pot da un like, urmând să fie contactați de către autorul postării. 

 

Adauga comentariu