Măsuri întreprinse de Primăria Municipiului Câmpia Turzii pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile din comunitate

În contextul general actual referitor la situația legată de măsurile de protejare a populației și limitarea răspândirii Coronavirusului (COVID-19), Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, recomandă persoanelor vulnerabile să rămână la domiciliu.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice singure, fără copii sau fără copii în comunitate și a mamelor singure care au în îngrijire copii de până la 12 ani, la nivelul DAS s-a constituit un grup de suport care va ajuta aceste persoane cu mici cumpărături de strictă necesitate.

Solicitările pentru sprijin vor fi făcute telefonic după cum urmează:

Seniori: telefon 0732 142449 – Anca Moldvai Sebastian;

Mame singure care au în îngrijire copii de până la 12 ani: 0732 142446 – Saroși Lavinia.

Cele două numere de telefon sunt apelabile de luni, până joi, între orele 08:00 și 16:00 și vineri, între orele 08:00 – 13:00, pe perioada instituirii stării de urgență!

Informații suplimentare și înscrierea voluntarilor pentru a face parte din grupul de suport: tel. 0264 366396 sau splas@campiaturzii.ro

„Trecem printr-o perioadă dificilă când solidaritatea, responsabilitatea față de ceilalți și față de noi înșine ne pot ajuta ca împreună să găsim soluții pentru depășirea situației de criză prin care trecem toți!

STAȚI ACASĂ, nu faceți deplasări decât dacă este absolut necesar și astfel veți fi o parte din soluție! ”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

 

Adauga comentariu