Măsuri drastice luate în SUPERMARKET. Produse cu cantitate MAXIMĂ de achiziție per CLIENT

Febra aprovizionării din magazine îi determină pe comercianți să ia măsuri drastice. În ultimele zile, dat fiind că există avertismente cu privire la răspândirea virusului COVID - 19 (CORONAVIRUS), românii și-au făcut provizii serioase de hrană, golind rafturile din supermarket-uri. Primii care au luat măsuri în acest sens par să fie cei de la Auchan, care au printat avertismente în dreptul rafturilor, prin care precizează cantitatea maxima de produse ce poate fi achiziționată de către un client. 

 

În această după-amiază, oficialii anunță existența a trei cazuri confirmate în România: unul în județul Gorj, ieri și două astăzi: unul în Baia Mare, județul Maramureș și unul în județul Timiș. Bărbatul din Maramureș este internat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, are 45 de ani, lucrează ca sudor și s-a întors din Italia cu simptome ușoare, respectiv probleme respiratorii. Pacientul a venit din afara zonei carantinate din Italia. Bărbatul din Maramureș a fost la doctor în Italia, în 25 februarie, unde a primit tratament simptomatic. Acesta a plecat apoi în România, unde ajuns cu febră, s-a internat la Clinica de Boli Infecțioase din Maramureș, de unde a fost transferat apoi la Cluj.

Pacientul internat în Cluj a fost testat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj. Aici se mai află un pacient în vârstă de 22 de ani, suspect de coronavirus. Și acesta s-a întors din Italia, cu simptome ușoare. În cazul celui de-al doilea suspect internat la Cluj nu se cunosc încă rezultatele. 

Al doilea caz confirmat astăzi este o femeie de 38 de ani din Timișoara. Ea a mers la Bergamo - Italia, pe 25 februarie și a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată și a mers acasă în izolare. 

În cazul primului pacient diagnosticat cu coronavirus, gorjeanul de 25 de ani, acesta nu mai are boala. A fost testat astăzi, iar rezultatul a ieșit negativ. Testul va fi repetat peste 24 de ore. Dacă rezultatul va fi din nou negativ, bărbatul va fi externat. 

 

Sursa foto: Facebook/Tudor Duică

Citește și: Încă două cazuri de coronavirus în România. Unul dintre ele este un bărbat din Maramureș, internat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj  

Adauga comentariu