MASONUL AMATOR DE SEX CHAT / Cu ce se ocupa pesedistul Petre "Popp" din Campia Turzii, consilier judetean: da limbi camerei video in loc sa il fi dat jos pe liberalul Lojigan de la Primarie!

PSD Campia Turzii a avut mai mereu rezultate penibile in ultimii ani. Mai ales de cand s-a ocupat marele (la propriu) mason si sinecurist Petre Pop, despre care ati putut rade acum cateva zile dupa dezvaluirile Ziar de Cluj de AICI.

Petre Pop un summum (era sa zicem un hummus de calitati): e consilier judetean PSD cu activitate invizibila, e sinecurist urat mirositor de ani de zile, caci suge salarii babane din postura de sef al CA-ului Companiei de Apa Aries, e "maistru" mason la o loja din aia papistasa, e membru PSD activ plin de inactivitate, e, ce mai, o lumina. 

Il injura toti oamenii din piata agro-alimentara din Campia Turzii si ii zic ca e gunoi, dupa cum le-a marit bietilor amarati birurile la tarabe. Dar sa zicem ca asta e mai putin important. Petrica avea o singura misiune, in afara de aia de a pune mesaje basite pe facebook despre istoria orasului: aia de a-l bate pe Lojigan. Si, ce sa vezi, nu l-a batut. Azi, liberalul Lojigan defileaza en fanfare calcand peste mormantul politic al PSD, fiindca PSD a pierdut alegerile, nene, cu papagalul lenes de "Popp".

Insa cum sa fie Petre Popp, ales local, ca sa nu zica ca nu avem legitimitate sa publicam asemenea "aspecte", cum sa fie ipocritul asta un politician eficient cand, in calitate de consilier judetean, el sta pe sex chaturi cu tot felul de fete dornice sa isi arate sanii si sa inghita banana? Cum sa fie el, ca pesedist din Campia Turzii, atent la nevoile comunitatii si ale cetatenilor, cand preocuparea lui e sa dea limbi la camera video? Bai, nene, imaginile urmatoare sunt cat se poate de reale. Si triste. 

In prima imagine, e marele "maistru" mason si consilier judetean PSD Cluj.

In a doua, e o tanti care castiga si ea un ban cinstit, o fi castigat si in Spania: mai danseaza, isi mai arata sanii, mai respira sacadat cand respira Petre sacadat, mai mananca o banana. 

In ultimele poze, e marele mason si consilier judetean... Petre Pop, lumina social-democratiei din Campia Turzii... tot ne gandim sa sunam un psiholog sa intrebam ce inseamna cand un barbat adevarat scoate mereu limba...

Adauga comentariu