Masina jurnalistului Liviu Alexa a devenit TINTA pentru Politia Rutiera Cluj. O noua zi, o noua hartuire: vehiculul cu insemnele NCN a fost oprit in trafic pentru "control de rutina". Vezi mesajul jurnalistului: "Se comporta ca interlopii!"

Nu au trecut nici 21 de ore de cand tablagiul Martin de la Politia Rutiera l-a amendat pe soferul NCN care conducea "masina lui Alexa", seful Ziar de Cluj si al teveiziunii NCN, ca azi s-a intamplat un nou act de hartuire, de data asta in trafic: masina jurnalistului care statea la semafor in zona Tribunalului in acelasi timp cu una de Politie a fost imediat urmarita si oprita cu semnale luminoase si sonore, adica cu tot tacamul, de politistul Florin Moldovan chipurile "pentru un control de rutina".

Amenda? 580 de lei pentru ca, dupa ce a incercat diverse, a constatat ca masina nu are stingator.

"In nici 24 de ore, masina mea a fost oprita de 2 ori si soferul NCN amendat de 2 ori. Astazi, nu am avut stingator, pe drept cuvant am luat amenda. Am facut azi sedinta cu soferul meu si l-am intrebat ce ne mai lipseste in masina, ca nu cumva maine politistii de la Rutiera sa ne mai opreasca si sa nu avem ceva. Am conchis impreuna ca ne mai lipseste o basca, l-am rugat pe colegul meu ca de maine sa aiba si o basca in cap.

De-acum e clar, turdeanul Paul Gabriel Gavris, seful Politiei Rutiere Cluj, ne-a transformat in tinte, drept razbunare pentru articolele scrise in ziar. Ce fac subordonatii sai seamana cu ce fac interlopii, baietasii de cartier. Daca astea-s standardele Politiei clujene, eu ce sa mai zic, ii felicit pe toti cei care isi folosesc uniforma pentru a abuza sau a hartui.", a declarat Liviu Alexa, jurnalist si proprietarul Ziar de Cluj.

Adauga comentariu