Masina jurnalistului de investigatii Liviu Alexa, VANDALIZATA barbar! Liviu Alexa: "Probabil ca se doreste moartea mea!"/ Recompensa de 500 de euro pentru oricine poate furniza informatii solide despre autori! Da Share!

Masina jurnalistului de investigatii Liviu Alexa, patronul televiziunii de stiri NCN si a 16 ziare locale din Romania, a fost vandalizata barbar vineri noaptea de autori inca ramasi necunoscuti. Parcata pe o strada din cartierul Iris, masina a fost gasita distrusa de catre soferul jurnalistului care a sunat imediat la 112. In acest moment, politistii sectiei aferente cartierului, precum si experti de la Criminalistica, efectueaza cercetari la fata locului.

"Am fost amenintat in cariera mea de peste 20 de ani de jurnalism de investigatii de o gramada de oameni. Chiar in ultimii ani, am fost amenintat de oameni puternici, judecatori, sau milionari ca Daniel Metz, un afacerist puternic in zona, sau chiar de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise. Sunt amenintat in fiecare zi pe facebook cu moartea sau cu bataia de catre diversi combatanti sau sustinatori ai partidelor politice, era o chestiune de timp pana sa se ajunga la asa ceva.

Probabil ca se doreste moartea mea, lichidarea mea fizica.

De la anchete cu Raed Arafat pana la cele cu Cristan Pomohaci, am scris despre toti si i-am criticat pe toti. Nu imi dau seama cine e vinovat de aceasta amenintare, de acest act de vandalism. Insa am speranta ca vom afla si ii asigur pe cei vinovati ca vor plati cu varf si indesat. Multumesc Politiei judetului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunt pe aceasta cale si o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie relevanta care ma va ajuta sa aflu cine ma vrea mort. Ca de speriat inca nu ma sperie nimeni. Si nu bravez, nu ma voi ascunde, inca cred in tara mea si in Lege", a spus Liviu Alexa, 39 de ani, jurnalist cu 21 de ani in bransa si autorul a nenumarate anchete dure care au facut valva in Romania.

Iata si imagini video cu masina vandalizata:

 

Comentarii

Octavian PAUN

11.05.2019 16:15

Suntem consternati de gestul nesabuit  care i s-a intimplat colegului nostru Liviu ALEXA  de catre persoane necuoscute ( pina in prezent ) prin vandalizarea masinii in noaptea de vineri 10.05.2019.Cerem foarte serios institutiilor abilitate sa faca cercetari ,sa gaseasca vinovatii si sa-i pedepseasca pentru faptele lor de vandalizare a autoturismului jurnalistului  Liviu ALEXA.Noi, membrii W.A.R.M-Asociatia Mass-media a Romanilor in Lume suntem alaturi de colegul nostru Liviu ALEXA Octavian PAUN-Director Adj.Ziarul www.radiometafora.ro din Seattle,WA,U.S.A-Presedinte W.A.R.M 

Cornel

11.05.2019 21:54

Cum așa domn’ Alexa ?! In orașul de cinci margarete,cel mai cel oraș din România (și nu numai),se întâmpla așa ceva ??!! Și eu mi-am găsit mașina,lăsată in parcare la Iulius Mall,cu oglinda și ștergătoarele rupte,plus bonus un bilețel pe care era scris: ,,țigan de București,psdist spurcat “! Le-am spus rudelor mele din Cluj ca le aștept la mine in țigănie,la București,și le garantez ca nimeni nu-i va agresa,doar ca sunt din alt sat.Eu cred ca cineva vrea sa compromită,in ochii lumii și a universului, moșia lui Muc cel Mic.

Anchidim

12.05.2019 11:06

La comportamentul barbar,insultător, la circul pe care il facă în stradă de câteva luni ,fiind mereu cu mu/a in gură, nu e de mirare ca cei de la usr au dus lucrurile i tri zonă periculoasă

Adauga comentariu