Masa de placaj – noua atracție turistică din Piața Unirii. Clujenii își fac selfie cu opera artistică

În iunie 2019, chiar edilul Emil Boc inaugura cu mare ștaif macheta de bronz a zonei centrale a Clujului, amplasată în Piața Unirii. La mai bine de doi ani distanță, administrația a mai amplasat - fără ceremonii, deși eticheta o cere – o masă din placaj, de dimensiuni considerabile, cu picioare metalice, deci o adevărată operă de artă care a trecut neobservată.

Să se fi scurs deja câteva săptămâni bune de când celebra capo d’ópera pare să fi trecut într-un con de umbră macheta de bronz rămasă în uitare, chiar dacă în imediata apropiere a noii opere artistice de o valoare incontestabilă: masa de placaj. 

CITEȘTE ȘIPână și machetele dezvelite de Emil Boc sunt artificiale. Ca administrația sa

în imagine: Emil Boc inaugurează macheta de bronz a zonei centrale a municipiului Cluj-Napoca

iunie 2019

De altfel, au trecut câteva festivaluri peste acest eveniment inedit, dar care nu a beneficiat de atenția și reclama cuvenită din partea administrației locale - în graba inaugurării unor obiective grandioase, precum Parcul Pădurea Clujenilor ori participarea funcționarilor din Primărie la campionatul european de volei feminin, unde chiar edilul Clujului a bătut la tobe - noul obiectiv de investiții „Masa de placaj” pare să reziste, chiar dacă a devenit locul predilect al întâlnirii clujenilor, turiștilor și festivalierilor. 

pentru că „La Cluj-Napoca, nimeni nu este lăsat în urmă!”

Aici, la celebra MASĂ, socializarea, atenția, măslina și semința spartă fac din acest obiectiv de investiții realizat prin intermediul fondurilor nerambursabile punctul zero de întâlnire al amatorilor de palavre de toate vârstele. 

Chiar și influencerii ori creatorii de conținut au renunțat să-și mai facă selfie la statuia lui Matia Rex pentru a prinde un loc mai bun la „masa de placaj”. 

Adauga comentariu