MARTURIE: Dan Tamas "a lovit peste fata o fetita atat de rau, ca au tinut-o dupa aia trei zile in dormitor, sa nu vada restul”,

Comentarii

ingerul

02.08.2014 09:19

cum sa spui o asemenea minciuna iti duci amnte de baiatul care a plecat in germania cum ai dat in el ca la hoti de cai lai lovit cu pumnii cu tot ce apucai iar educatori stateau si se uitau la tine de frica...va veni sfarsitul tau Dictatorule

Alin

02.08.2014 11:18

Ii doresc sa I se intoarca. Acolo in puscarie sa fie batut si batjocorit asa cum a facut el cu saracii copii care nu au nici o putere sa riposteze!!! Atatea cuvinte imi vin in minte cum l-as descrie ca ma bate Dumnezeu ca gandesc asa dar merita!!

orfan

02.08.2014 17:22

Marinela curvo, tu esti urmatoarea, tu si jegul ala de Cosma, casa ti plina de obiecte si alimente din centru hoato !!!, la-i imbracat si pe fiut-o cu haine din donatii. Mergeti la preot, mergeti la calugari, mergeti unde vreti ca de mine nu scapati, cum ati crezut voi ca hotia voastra poate continua pana la infinit, dati-va demisia pana nu e prea tarziu!!!

Degetul

04.08.2014 12:08

Ne mirăm de delicvenţa tot mai crescută, promotorii ei sunt cei care au crescut şi educat aceşti minori. Oare, odraslelelor dacă ar fi supuse la acelaşi tratament, cum ar fi. Şi copii lor sunt răsfăţaţi şi impieliţaţi ca o mulţime de astfel de copii, dar cu siguranţă nu sunt pedepsiţi sau maltrataţi de către ei. De educaţie nici nu se mai pune problema. Problema celor care aplică astfel de pedepse este una aspră judecată de însu-şi Dumnezeu, iar atunci nu trebuie să-şi pună întrebarea -de ce? lacrimile şi durerea lor vor fi mai grele decăt bătăile aplicate minorilor.

Adauga comentariu