Marius Suller este antrenorul principal al echipei FC Victoria Cluj!

FC Victoria Cluj este un club de fotbal la inceput de drum, creat in 2019 si care isi propune sa creeze o poveste in fotbalul romanesc bazata pe caracter si pasiune. 

Primul pas a fost facut azi cand fondatorul FC Victoria Cluj, Liviu Alexa, a batut palma cu Marius Suller care isi va asuma pentru urmatorul sezon postul de antrenor principal si obiectivul promovarii in Liga a 3-a.

Suller, 40 de ani, a fost un jucator respectat mereu pentru atitudinea din teren, dar care, in ultimii 10 ani, si-a construit si o reputatie solida ca antrenor.

"Domnul Suller are caracter. Asta a fost primul lucru pe care l-am cautat cand am inceput sa discutam despre cine va ocupa acest post in proiectul nostru. Este serios, aplicat, muncitor, respectat in fotbal si respectat de oamenii din fenomen. Pentru noi, este o onoare sa incepem acest proiect, Victoria Cluj, cu un antrenor principal la fel de dornic ca si noi sa demonstreze ca se poate. A lasat peste tot pe unde a lucrat o impresie puternica si pozitiva, de conlucrare si dorinta de performanta. 

Vreau sa fie clar si pentru restul celor interesati, ca sunt colaboratori, viitori jucatori, staff: jobul meu este sa aduc bani in acest proiect, influenta mea se opreste la vestiar. Marius Suller decide tot proiectul sportiv, la noi nu e loc de becalisme. Asa am functionat si cu marele antrenor de baschet Dragan Petricevic, fiecare cu responsabilitatile lui si, timp de 3 ani, nu am avut niciun clinci, ci numai reusite. 

Inca ceva. Ii multumesc domnului Suller pentru increderea acordata. Conteaza si asta, caci suntem la inceput de drum. El este cel care risca cu noi si pentru mine conteaza mult acest gest de barbatie. FC Victoria Cluj incepe sa capete contur", a declarat Liviu Alexa, fondatorul clubului FC Victoria Cluj, care spune ca va mai anunta multe surprize in urmatoarele saptamani.

Citeste si ASTA daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect.

Adauga comentariu