Marius Stupar, fostul șef de la Rutieră Cluj, noul comandant al IPJ SĂLAJ

Inspectorul șef al IPJ Sălaj, comisarul sef Florin Mihăilă va fi de mâine noul comandant al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București. În acest context, Marius Stupar va rămâne la conducerea IPJ Sălaj, până la numirea unui nou inspector șef de către ministrul Vela.

Cu data de 24 decembrie 2019, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Florin Mihăilă  a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de 3 luni.  În 23 martie 2020, Mihăila a primit o nouă împuternicire, tot pe 3 luni, pe care se pare ca nu o va duce la capăt. 

Marius Florin Mihăila este angajat al Ministerului de Interne din anul 1999, având specializarea de psiholog expert în detecția comportamentului simulat prin tehnică poligraf, iar din anul 2005 până în anul 2009 a fost coordonatorul rețelei poligraf din Poliția Română.

Plecat la Sălaj în toamna trecută

Comisarul șef Marius Anton Stupar a fost împuternicit, în toamna anului trecut, pentru a prelua atribuțiile funcției de adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Salaj. Mandatul acestuia era pentru 6 luni, însă a fost prelungit. Marius Anton Stuparu a fost șeful Poliției Rutiere Cluj, iar la Sălaj a plecat de pe functia de șef al Biroului Autostrăzi Cluj. 

 

Marius Anton Stupar are 47 de ani și a început activitatea în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1995, ca subofițer, iar în anul 2002 a intrat în corpul ofițerilor. A condus Politia Rutieră Cluj timp de un an, din 2012 până în 2013, iar de atunci s-a aflat la conducerea Biroului Autostrăzi din cadrul Brigăzii de Autostrăzi a Inspectoratului General al Poliției Române. 

 

Adauga comentariu